BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.785 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #11 MSI Afterburner ile kendin fan ayarını yap.
NorthWinD Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #12 BERWAR dedi: 60 65 derece yüksek bir değer değil. Fan seviyesini manuel olarak ayarlabilirsin. Daha fazla ısınmasın diye normal kart fanlarını daha hızlı çevirir bu da ses yapar. Genişletmek için tıkla... Birkaç konuda daha gördüm Twin Edge modelinde ısınma ve sonrasında drop yeme sorunu varmış sanırım kronik bir kart.
BERWAR dedi: 60 65 derece yüksek bir değer değil. Fan seviyesini manuel olarak ayarlabilirsin. Daha fazla ısınmasın diye normal kart fanlarını daha hızlı çevirir bu da ses yapar. Genişletmek için tıkla... Birkaç konuda daha gördüm Twin Edge modelinde ısınma ve sonrasında drop yeme sorunu varmış sanırım kronik bir kart.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.785 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #13 Bu değerler ısınma sorunu olduğunu göstermiyor, drop olayını bilmiyorum açıkçası. Biraz deneme yap. Hemen peşin hüküm vermek doğru olmaz.
Bu değerler ısınma sorunu olduğunu göstermiyor, drop olayını bilmiyorum açıkçası. Biraz deneme yap. Hemen peşin hüküm vermek doğru olmaz.
NorthWinD Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #14 BERWAR dedi: MSI Afterburner ile kendin fan ayarını yap. Genişletmek için tıkla... Belli bir hızamı sabitliyim? Fanlar boştayken de yüzde 30'un altına düşmüyor zaten hiçbir şekilde. BERWAR dedi: Bu değerler ısınma sorunu olduğunu göstermiyor, drop olayını bilmiyorum açıkçası. Biraz deneme yap. Hemen peşin hüküm vermek doğru olmaz. Genişletmek için tıkla... Evet deneme yapacağım ama normal değil gibi geldi. Peki iade yapsam kabul ederler mi sıkıntı çıkar mı?
BERWAR dedi: MSI Afterburner ile kendin fan ayarını yap. Genişletmek için tıkla... Belli bir hızamı sabitliyim? Fanlar boştayken de yüzde 30'un altına düşmüyor zaten hiçbir şekilde. BERWAR dedi: Bu değerler ısınma sorunu olduğunu göstermiyor, drop olayını bilmiyorum açıkçası. Biraz deneme yap. Hemen peşin hüküm vermek doğru olmaz. Genişletmek için tıkla... Evet deneme yapacağım ama normal değil gibi geldi. Peki iade yapsam kabul ederler mi sıkıntı çıkar mı?
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 10 Şubat 2023 #15 Diğer parçaların ne belki de diğer parçalardan birisi drop yapıyordur.
NorthWinD Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #16 Bu değerleri buldum normal mi yoksa anormal durum var mı bilemedim. Dosya Ekleri zotac.png 11,3 KB · Görüntüleme: 81