Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
1 dakikalık testte bu ısı pek iyi değil. Ayrıca fan hızını da göremedim.
Ek olarak 7.000₺ fiyata satılan 3070'de şahsen sorun beklerim ben.
Sapphire'de de fan uçmuş. Çok baş ağrıtır, benden söylemesi. Ben de zamanında Sapphire Pulse 6700 XT kullandım. 2400 RPM üzerinde çok kafa ütülüyor.
ASUS Dual için değerler var mı? ASUS'ta bir de coil whine şiddetine dikkat edin.
Sapphire'de de fan uçmuş. Çok baş ağrıtır, benden söylemesi. Ben de zamanında Sapphire Pulse 6700 XT kullandım. 2400 RPM üzerinde çok kafa ütülüyor.
ASUS Dual için değerler var mı? ASUS'ta bir de coil whine şiddetine dikkat edin.
Yani bir tık kabul edilebilir. Hotspot benim nazarımda sınıra dayanmış. AMD 115 dereceye kadar sorun yok diyor ama ben 95, en fazla 100 olsun derim hep.
Yani bir tık kabul edilebilir. Hotspot benim nazarımda sınıra dayanmış. AMD 115 dereceye kadar sorun yok diyor ama ben 95, en fazla 100 olsun derim hep.
203W değerini de ilk kez gördüm. Normalde 185W civarı çalışırlar. Gidip elden test etme imkanın var mı?
Bu değerler ona mı ait?Maalesef hocam. Sanırım yavaş yavaş ASUS Dual'e kayıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.