Zotac 3070 Twin Edge white alınır mı?

SqueS

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. Beyaz kasa topluyorum ekran kartı ikinci el olarak 3070 buldum Zotac marka beyaz modeli. Konuştuk yaklaşık bir sene iki üç ay mining yapılmış klimalı serin yerde yaptığını söylüyor. Kutusu vs varmış teste açık istediğin testi gelip yapabilirsin diyor. Fiyat olarak bayağı sohbet ettik zar zor 6 bin liraya olur dedi 😂 sizce alınır mı? Nasıldır?

Arkadaşlar merhaba. Beyaz kasa topluyorum ekran kartı ikinci el olarak 3070 buldum Zotac marka beyaz modeli. Konuştuk yaklaşık bir sene iki üç ay mining yapılmış klimalı serin yerde yaptığını söylüyor. Kutusu vs varmış teste açık istediğin testi gelip yapabilirsin diyor. Fiyat olarak bayağı sohbet ettik zar zor 6 bin liraya olur dedi 😂 sizce alınır mı? Nasıldır?
Alınmaz 1 hafta mining bile riskli.

Sorun çıkarmak zorunda değil uzun süre tüm bileşenlerini tam potansiyelde kullanılıyor. Bu da kompnentlerin ömrünü çok hızlı bir şekilde bitiriyor. Ayrıca güç devresi de uzun süre yük altında çalışınca zarar görme ihtimali var. Alırsınız, 1 yıl kullanırsınız sonra sıkıntı çıkar. Ömrünü yiyor mining. Ama siz bilirsiniz.

Kartta sorun yoksa fiyatı çok iyi. Sorun yoksa alınır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı