Zotac 660 Ti vs ASUS DCU 7950 TOP

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Emrah sen objektif yaklaşamamışsın gibime geldi ama. :D Asus ve MSI'ı abartmayalım bence. F/P açısından kral bu diğer markalar. Zotac en ileri NVIDIA kart üreticilerinden. Biz Türkiye'de satılan basit modelleri görüyoruz sadece. Bu karta bir bak bence. Başka hangi kart kendi radyatörlü sıvı soğutması hazır bir şekilde geliyor:

ZOTAC GeForce GTX 580 Infinity Edition [ZT-50102-30P]
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O ayrı o kart kaç kişide var? Satılıyor mu şu an?
 
Mevres, ukala davranmaya gerek yok. Senin tercihin ASUS olabilir. ASUS'u hepimiz severiz, överiz ve ne kadar iyi olduğunu bahsederiz fakat, burada konu ''ZOTAC mi? yoksa ASUS mu?'' değil. Her markanın kendine has bir özelliği var. Senin sıralama yapman yanlış. Ben de Sapphire kullanıyorum ama burada gelip Sapphire'ın reklamını yapmıyorum. Sapphire almayabilirsiniz kutu içeriği çok kötü ama performansı çok güzel. ForAnAngeL'ın kartı ZOTAC olabilir fakat, unutma ki GPU'su ''GTX 680''. İsterse fazla bilinmeyen INNO 3D, Powercolor alsın. Senin elindeki kart HD 7870 ama ASUS. Seçimini karta göre yaparsın. Her zaman seçimin marka olmaz.
 
Birbirinizden destek alıpta mesaj yazmayın bence.

O zaman bu durumu şöyle yapalım, hepsi aynı performansı veriyor, ancak Overclock'a en elverişli olmayan model Zotac.

Ben forangelin kartına laf etmiyorum, gel kartımızı takas yapalım dese düşünmeden takas yaparım. HD 7870 overclock ile dahi GTX 680'in arkasından yetişemez. Zotac soğutması da soğutma konusunda yeterli en azından overclock konusunda olmasa da. Bütün soğutmaların altına aynı GPU, aynı mimari yatıyor.

Ancak diğer soğutmalar ile kıyaslarsak en geride Zotac geliyor. Bunu inkar etmek yerine şimdi yazacağınız mesajda direk sıralamayı yazın, ben yanlış yazıyorum nasıl olsa siz doğrusunu yazın bakalım aynı çıkmayacakmı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ForAnAngeL'dan neden destek alayım? Bana bir yararı mı var? Ben senin konu hakkındaki düşüncenin yanlış olduğunu söyledim. ForAnAngeL'ı savunmuyorum. ZOTAC'in fabrika çıkışı overclock yapması yeterli zaten. ASUS veya Sapphire gibi overclock yapamasa da stok soğutucudan iyidir. Bende ZOTAC'in soğutmasını beğenmiyorum. Ama ben burda '' ZOTAC'in devri 9000 serisi, Twin Frozr,DirectCU tercih edilmeli '' gibi laflar etmiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten bilindik kaç tane marka var ki Türkiye'de? 5-6 tane. E bunlardan ASUS ve MSI'ın öne çıktığını düşünün, Zotac Sapphireyi zaten geçemez. XFX'i de geçemez beyaz dev soğutucuları çok iyi XFX'in. Hadi Powercolor'u geçti diyelim, yine arkalarda yer alıyor.

Ki Powercolor biliyorsunuz bu gün HD 7990 da kullanılıyor. Onun dışında başka özel soğutmaları da var Powercolor'un. Onu da geçemez... Ama geçti diyelim neyi değiştirir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sıralama yapmaya gerek yokki. Tek bir markaya da takılıp kalmamak gerek.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı