Zotac 780 Ti nasıldır?

Neden dalgaya vuruyorsunuz ayıp değil mi? Ben sizinle dalgamı geçtim. Sadece yorumumu söyledim. 10 derece sıcaklıktan dolayı bir aksilik olmayacağını siz ikinizde bal gibi biliyorsunuz. Dalga geçince haklı duruma geçmiyorsunuz. Diğeride pohpohlamış. Az efendi olun.

Yoo, kim dalga gecmis? Senin dilinden konusuyorum iste. İlk actigin konularina bak, oyun sorunuyla ilgiliydi. Orada bana nasil uslup kullandigini kontrol et ve sonra bana efendilik ogret. Ben 1500TL verecegim bir ekran kartinda 10 derece fazla sicakliga mi takilmayacagim? İster performansi etkilesin, ister etkilemesin. 1500TL civari para verilip alinacak ekran karti isinacak ve ben bunu goz ardi edecegim? Hadi konu sadece sicaklik da degil, isin teknik servis kismi da var. Zotac'i bilmeyen mi var? Fanlarinin sesleriyle sevdirdi bizi kendine. Kullanan adam bile ASUS'a cevirdi GTX780 modelini. Ultra'da yuksek isi sorunuyla karilasmis ve gayet hakli. Sicakliga sen takilmayabilirsin fakat bu onemli etken. Digerlerinin kafasini kurcalama. Hakli duruma da gecmiyorum, gercekler bu.

Neden dalgaya vuruyorsunuz ayıp değil mi? Ben sizinle dalgamı geçtim. Sadece yorumumu söyledim. 10 derece sıcaklıktan dolayı bir aksilik olmayacağını siz ikinizde bal gibi biliyorsunuz. Dalga geçince haklı duruma geçmiyorsunuz. Diğeride pohpohlamış. Az efendi olun.
Diğeri ben oluyorum galiba. 10 derece bal gibi fark eder ısı yükseldikçe performans azalır. Kartın ömründen yersiniz. Fanlarınız daha hızlı döner her fanın bir devir ömrü vardır. Bunlar 1500tl gibi yüksek bir kartta olacaksa benim için sorundur. Ayrıca üslubunuza siz dikkat edin diğeri falan ne oluyor?

Resmen intikam beslemişsin. Ama sıcaklık konusunu hala abarttığını düşünüyorum. Teknik servis konusunu bilemem. Bende Zotac kullanıyorum. Herhangi bir ses sıkıntısı yok. Bir kişide olmuş diye bütün herkes de aynı sorunun olması beklenemez. Bunu bilmen gerek. Önce hazırlığını yap, sonra o konudaki fikrini söyle.

Evet diğeri sen oluyorsun. Dalga geçmemeyi ilk başta öğren. Sonra beni düzeltme faslına geçebilirsin.

Çok afedersin eşeklik ettim. Hata bende. Dalga geçtim. Dememi bekliyorsan az ötede bekle. Sen bana sıcaklığın karta etkisinin olmadığı bir makale gösterebilirmisin? Ben ozaman ikna olurum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı