Zotac Gaming GTX 1660 Ekran kartı yandı

Geçmiş olsun. Yani aslında yanılmıyorsam kaliteli güç kaynakları patlasa dahi böyle alevlenmemesi lazım. Demek ki bu PSU kaliteli değilmiş.

Kaliteli güç kaynakları kendini bozar sistemi değil. Fark burada hocam.
Oha, bu PSU'dan almayı planlıyordum. Çok geçmiş olsun, Sharkoon'dan uzak duracağım bu konudan sonra.

Hocam Sharkoon normalde kaliteli marka fakat bu ürün çok dandik.

Tüm güç bağlantılarını çıkarıp vidalarını sök.

Bu bütçedeki PSU'ların neredeyse hepsi böyle özellikle de Sharkoon çok patlıyor. Ben hafife almışım biraz bundan dolayı da bilmeden bir konuda konuşmuşum. Haber verdiğiniz iyi oldu önerirken çok daha dikkat edeceğim buradan tüm moralini bozduğum arkadaşlardan da özür dilerim özellikle de @WaIter White dan

Bence siz bunun iadesini isteyin(kanunen böyle bir şey geçerli garantisi olduğu için) gidin iyi bir psu alın. Ben yanlış önerdiğimden dolayı tekrardan önerebilirim kötü bir şey biraz daha fikir sahibi olunca söylerim onun dışında bir sürü kullanıcı size yardımcı olurlar

Arkadaşlar yanlış bilgilendirme mi yaptım merak ediyorum sanki koku PSU değil de işlemciden geliyor. Fakat işlemcinin böyle alev alacağını düşünmüyorum.

Arkadaşlar yanlış bilgilendirme mi yaptım merak ediyorum sanki koku PSU değil de işlemciden geliyor. Fakat işlemcinin böyle alev alacağını düşünmüyorum.

Hocam size öyle geliyordur. İşlemci cart diye yanmaz. Yanlış OC sonucu gibi nedenlerden ortaya çıkar.
Hala fotoğraf bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…