DikizAynasi
Hectopat
Hocam fotoğrafları atarsanız daha verimli olabilir.V2
Hiç uğraşmadım. Zaten işlemciyi bazen kontrol ediyorum 62-63 derece gördüm en fazla.
Hocam fotoğrafları atarsanız daha verimli olabilir.V2
Hiç uğraşmadım. Zaten işlemciyi bazen kontrol ediyorum 62-63 derece gördüm en fazla.
Ben de bu PSU'yu kullanıyorum cidden korkmaya başladım acaba değiştirmeli miyiz?Bu PSU’yu kullanıyorum. Rahat uyuyamıyacağım sanırım.
Ben de bu PSU'yu kullanıyorum cidden korkmaya başladım acaba değiştirmeli miyiz?
Bir markadan uzak durmak için bir sebep değil bu. Corsair'ın da kötü PSU'ları var ve patlayanları da var. Şimdi o markadan uzak durmak mı gerek?Hocam sistem toplayacaksınız diyelim, almadan önce bu konuyu gördünüz alır mısınız? Sonuçta ürünü kullanan birinin yaşadığı büyük bir sorun bu.
İşin kötü tarafı yakın zamanda değiştiremiyecek olmam. Dua etmekten başka yapcak bir şey yok gibi.Elinizden geldiğince hızlı olmaya çalışın.
Diğer PSU'lara yönelirim şahsen. High Power, FSP gibi kaliteli markaların da F/P ürünleri var sonuçta. Corsair'de neredeyse hiç rastlamadım diyebilirim, Sharkoon'u genelde önermiyordu forumdakiler.Bir markadan uzak durmak için bir sebep değil bu. Corsair'ın da kötü PSU'ları var ve patlayanları da var. Şimdi o markadan uzak durmak mı gerek?
Hocam biraz daha geniş açı ile çeker misiniz? Sadece baya bir tozlu gibi duruyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.