Bu site hatalı.Darboğaz hesaplamasında az çıkıyor ama RAM'ı 16 GB yapmanız daha iyi olacaktır.
Eki Görüntüle 1000218
Arıyorum zaten stokta yok. Onun için 2. el bulabilir miyim diye bakıyorum. 2. el ararken aynı zamanda farklı ekran kartlarını beğendiklerimi söylüyorum. Söylediğiniz kartı çok beğendim fakat stoklarda yok. Teşekkür ederim.Diğer konunuzda fiyat belirtmiştiniz 2000-3000 fiyat aralığında GTX1650s alın düz 1650 sakın almayın.
Öncelikle o site Sosyal'de yasak. Son olarak site yanlış bilgi veriyor.Darboğaz hesaplamasında az çıkıyor ama RAM'ı 16 GB yapmanız daha iyi olacaktır.
Eki Görüntüle 1000218
Öncelikle o site Sosyal'de yasak. Son olarak site yanlış bilgi veriyor.
2.el GTX 1650 Super kovalayın hocam.
Temiz kullanılmış bir şekilde bulursam ilk tercihim olacak. İşlemci ve Ram'de göz önüne alındığında; Nasıl bir perfonmans alabilirim?Öncelikle o site Sosyal'de yasak. Son olarak site yanlış bilgi veriyor.
2.el GTX 1650 Super kovalayın hocam.
RAM'i 16GB yapabiliyorsanız yapın, FPS artabilir.Temiz kullanılmış bir şekilde bulursam ilk tercihim olacak. İşlemci ve Ram'de göz önüne alındığında; Nasıl bir perfonmans alabilirim?
GTX1650S ile
RAM'i 16 GB yapabiliyorsanız yapın, FPS artabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.