Zotac GT630 Ekran kartı ısınması

ThunderEkmegi

Hectopat
Ekran kartım boş durumda 50-55 derece arasında çalışıyor herhangi bir oyuna girdiğimde CS:GO olur LOL olur hemen 100 dereceye çıkıyor. Fazla ısınmasının bilgisayarın anakartına veya başka bir yerine ne türlü zararı vardır ve nasıl ısınmasını engellerim? Ekran kartım Zotac GT630 4 GB

100 derece anarmol bir derece. Siz kartı ikinci el mi yoksa sıfıra mı aldınız? Bende GT 210 var oyunlarda 40-50 arası gelip gidiyor ama İşlemci sıcaklığı sizin ekran kartı sıcaklığı ile aynı. Ayrıca, ekran kartına overclock yapıldı mı?

Ekran kartını daha 7 sene önce sıfır olarak aldık.Ekran kartına bir tek Msi 'ın programından denemiştim ancak geri ayarlarına döndürdüm fazla durmadan.Yanıtınız için teşekkürler.
100 derece anarmol bir derece. Siz kartı ikinci el mi yoksa sıfıra mı aldınız? Bende GT 210 var oyunlarda 40-50 arası gelip gidiyor ama İşlemci sıcaklığı sizin ekran kartı sıcaklığı ile aynı. Ayrıca, ekran kartına overclock yapıldı mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı