Zotac GTX 1650'de vidada garanti etiketi var mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar şu linki inceleyebilir misiniz?
Kartın arka kısmındaki vidalarda garanti etiketi yok. Satan arkadaşa sorduğum zaman zaten bunun orijinalinde de garanti etiketi olmadığını yani etiket olmadan geldiğini söyledi ne kadar doğru sizce?

Hayır hocam içi açılmış kartın vidalar öyle gösteriyor.

Hocam YouTube incelemesi izledim birkaç tane. Oralar da da etiket yoktu ama anlamadım ya.

Etiketi boş ver hocam etiket olmaya dabilir fakat vidalar açıldığını gösteriyor fakat yine de sıcaklıklar normalse alınabilir.

Doğru söylüyor, çeşitli yerlerden inceleme yaptığım zaman ben de böyle bir etiket görmedim, bkz;

20190620_175723-Copy-1920x1440.jpg

img_8206.jpg

Doğru söylüyor, çeşitli yerlerden inceleme yaptığım zaman ben de böyle bir etiket görmedim, bkz;

Eki Görüntüle 1967261

Eki Görüntüle 1967262

Evet tam da bu yüzden sordum bende çok kararsız kaldım ya.

Etiketi boş ver hocam etiket olmaya dabilir fakat vidalar açıldığını gösteriyor fakat yine de sıcaklıklar normalse alınabilir.

Ya aklımda direkt hiç açılmamış bir kart almak var normalde ama bulamadım da hiç. Çok kafam karışık.

Sıcaklıklar normal ise korkulacak bir şey yok Param Güvende ile al eve gelince test et öyle onayla.

Satıcı bana çok yakın hocam Param Güvende ekstra masraf çıkarıyor.

Ya aklımda direkt hiç açılmamış bir kart almak var normalde ama bulamadım da hiç. Çok kafam karışık.

Satıcı bana çok yakın hocam Param Güvende ekstra masraf çıkarıyor.

Anlıyorum bütçeniz nedir 3000 4000 bantlarına çıkabilseniz çok güzel kartlar bulabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı