Authenticator önerisi

Authy kullanıyorum hocam.

Onuda tavsiye eden çok ama bir bilgim yok maalesef.

Yapay zekaya kıyaslama yaptırınca Authy kapalı kaynakmış o yüzden çok tavsiye etmem ama işinizi görüyorsa ve hesapları Ente'ye geçirmeye üşeniyorsanız kalabilirsiniz.

Ben Microsoft'tan geçtim arayüz ve gizlilik mükemmel denebilir.

Google hesabınıza bağlıda olsa telefondan bir kez sildiğinizde tekrar girseniz bile tüm kodlar gidiyor. Bu sebepten Discord hesabımı kaybettim ben.

Hayır, gitmiyor? Ben telefonumu formatladım. Tekrar yükledim, ve giriş yaptım kodlar geri geldi?

Hem, gitse bile yedek kodlarınızı bir yerde tutun. Gitse bile, yedek kodlarınız sayesinde hesabınıza giriş yapıp 2FA'ı kapatabilirsiniz. Ve başka 2FA geçebilirsiniz.

Hayır, gitmiyor? Ben telefonumu formatladım. Tekrar yükledim, ve giriş yaptım kodlar geri geldi?

Hem, gitse bile yedek kodlarınızı bir yerde tutun. Gitse bile, yedek kodlarınız sayesinde hesabınıza giriş yapıp 2FA'ı kapatabilirsiniz. Ve başka 2FA geçebilirsiniz.

Sizde gitmedi diye "gitmiyor" mu oluyor? Adamların kodları kurtarma seçeneği bile yok üstüne yedek kodlarımda vardı onları da kabul etmedi. Authy'de ise bunları yaşamıyorum kurtarma seçenekleri var ve yedek kodlar işe yarıyor.

Sizde gitmedi diye "gitmiyor" mu oluyor? Adamların kodları kurtarma seçeneği bile yok üstüne yedek kodlarımda vardı onları da kabul etmedi. Authy'de ise bunları yaşamıyorum kurtarma seçenekleri var ve yedek kodlar işe yarıyor.

Bulut sistemi mevcut? Gmail'in ile giriş yaptığınız da kaydediyor. Silip yüklendiğin de, tekrar giriş yapıp o kayıt olduğunuz Gmail'i girince geri geliyor. Mantıken geri gelmesi gerekiyor. O yüzden öyle dedim. Evet eskiden tek telefona bağlıydı. Bir formata ya da uygulamayı silince gidiyordu.

Adamların kodları kurtarma seçeneği bile yok üstüne yedek kodlarımda vardı onları da kabul etmedi.

Anladım, o konuda haklısınız evet.

Authy'de ise bunları yaşamıyorum kurtarma seçenekleri var ve yedek kodlar işe yarıyor.

Kullanıyordum, önceden güzeldi. Sorun yaşamıştım, ki çoğu kişi de yaşamış. Google'e geçmiştim. Kaç aydır kullanıyordum, en son ente Auth'a geçiş yaptım. Onu kullanıyorum. Güzel gibi görünüyor hayırlısı. Ama ne olursa olsun yedek kodları bulunmalı hocam. Uygumaların sağ solu belli olmaz. Hani olur da bir sorun yaşanırsa yedek kodlar ya da SMS sayesinde 2FA değişlikliği yapılabilsin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı