Zotac GTX 560 kaç Watt PSU gerekli?

Büyük ihtimalle PSU'nuz 350W çünkü peak değeri maksimum değerdir ve aşırı zorlandığında çıkabileceği max değeri göstermekte. Eğer ekran kartına O.C yapmayacaksanız ki yapacağınızı düşünmüyorum sorunsuzca kullanabilirsiniz ekran kartı yaklaşık 150-170W güç çekmekte.
Gtx 560 tabikide 7730 dan daha iyi bir karttır şimdiki çoğu oyunu hala oynatabilecek düzeyde bir kart. Sonuç olarak rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Yani 400w yetermiş gürkan
Pardon 400w yetermi gürkan
Psu nerde yazar bende yazmiyo
Gtx 560 ı 2 tane 6 pin güç konnektorunu takdim molexe. dvd ye yer kalmadı ne yapmam gerek
Sistem amd 64x2 4200 2.20 ghz. Ram 2 gb. Gtx 560 1gb 256 bit.bu sisteme ne kadar psu gider.

Son düzenleme:
Sistemin genel olarak 400W ile çalışmasında herhangi bir sorun olmaz, kablo sorununu da Bu çoklayıcılardan gerekli olanı alıp işinizi halledebilirsiniz.(İnternetten değil de yaşadığınız yerde herhangi bir elektrikçide de bulabilirsiniz sadece örnek olsun diye link verdim.)

Bu sistem ne kadar psu ister.işlemci:amd 64x2 4200 2.20 ghz. ram 2 gb.ekran kartı gtx 560 1gb zotac
Bu kartın minimum psu kaç olmalı

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı