Zotac GTX 680 nasıldır?

Selares

Hectopat
Yer
İstanbul, Cekmeköy
Daha fazla  
Meslek
Editör
Selamlar dostlar. Yarın piyasanın olduğu durumun içinde, makul bir fiyata GTX 680 alabilirim. Bu kart beni nereye kadar idare eder sizce? GTX 1050 Ti'yi hız aşırtma yapılırsa geçiyormuş galiba. Bu kartın AMD dengi hangi karttır? R9 280X ile aynı performansı verir mi? ( Arkadaşlar, çok bir beklentim yok. Sadece merak ettim.)

Son düzenleme:
GTX 680 çok güçlü bir ekran kartıdır. Eğer uygun fiyata bulduysan önerebilirim. 3 yıl önce ASUS GTX 680 DirectCU II TOP kullanıyordum ve GTX 780 Ti'ye kafa tutuyordum. Sağlam GPU. Ama maksimum 1500 TL verilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

780 Ti ile bile kafa kafaya neredeyse sen düşün 680 performansını.
Bu arada GTX 680 GTX 770'e denk gelen bir karttır.

GTX 680 çok güçlü bir ekran kartıdır. Eğer uygun fiyata bulduysan önerebilirim. 3 yıl önce ASUS GTX 680 DirectCU II TOP kullanıyordum ve GTX 780 Ti'ye kafa tutuyordum. Sağlam GPU. Ama maksimum 1500 TL verilir.

1400TL'ye alabilirim hocam. Bir de bir sorum olacak, bu GTX 680 nasıl oluyorda 780 Ti'ye kafa tutabiliyor? 780 Hem daha güncel, hem de Ti modeli değil mi?

1400TL'ye alabilirim hocam. Bir de bir sorum olacak, bu GTX 680 nasıl oluyorda 780 Ti'ye kafa tutabiliyor? 780 Hem daha güncel, hem de Ti modeli değil mi?
Bendeki model DirectCU II TOP olduğundan OC potansiyeli çok üst düzeydeydi. Kendim overclock yapmıştım.

Selamlar dostlar. Yarın piyasanın olduğu durumun içinde, makul bir fiyata GTX 680 alabilirim. Bu kart beni nereye kadar idare eder sizce? GTX 1050 Ti'yi hız aşırtma yapılırsa geçiyormuş galiba. Bu kartın AMD dengi hangi karttır? R9 280X ile aynı performansı verir mi? ( Arkadaşlar, çok bir beklentim yok. Sadece merak ettim.)
Çok güçlüdür fiyatı iyi ise alın. Eksisi eski olmasıdır.

Alacağım kartın modeli bu: ZOTAC GTX 680 Specs Bu kart içinde overclock potansiyeli var mı hocam? Sizle aynı overclock değerlerini görebilir miyim?
Bu kart blower tasarıma sahip yani OC potansiyeli olsa bile soğutması pek iyi değil. Yani çok minik bir OC yapabilirsin, hatta kasanın hava akışı kötüyse bir miktar UV yapman bile gerekebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı