Zotac GTX 750 Ti Sistem Toplama

Mert Uysal

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bu sistemi almayı düşünüyorum sizce nasıl? LoL ve Cs:Go güzel oynatır mı? Kaç fps alırım birde GTA 5 açar mı?

Dosya Ekleri

• Son ihtimal.png
    Son ihtimal.png
    42,2 KB · Görüntüleme: 286
  • devamı.png
    devamı.png
    45,1 KB · Görüntüleme: 295
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim Fikrim mouseye,klavyeye vb şeylere o kadar para vereceğine işlemcini i3 6100 yapmanı öneririm.Bilgisayarı uzun süre kullanmak istiyorsan o işlemci bir zaman sonra yeteriz olacaktır.Nedeni ise çift çekirdek olması.i3 6100 alırsın dört çekirdekli (2 sanal çekirdek,2 gerçek çekirdek) önümüzdeki 4-5 yıl boyunca sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Bana göre pentiumlar 2 sene sonra yetersiz kalacaktır.Kendimde 1,5 ay sonra sistem toplayacağım okulların bitmesini bekliyorum sistemim hazır başta bende düşünmüştüm o işlemciyi ama kanım pek ısınmadı 150 tl daha verir i3 6100 alırım diye düşündüm.Ayrıca o söylediğin oyunlarda sıkıntı olmadan rahatlıkla oynarsın.Ama o pentiumla multiplayer oyunlarda 32-64 kişilik serverlarda oyunu oynatamayacağını duşünüyorum.Yani uzun lafın kısası mouse ve klavyeye daha az para harcayıp işlemcini i3 6100 yapmanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı