Millenicom mu Netspeed mi?

AexZeM

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı 1: NVIDIA GeForce GTX 1650
Ekran Kartı 2: Intel(R) UHD Graphics
İşlemci: Intel® Core™ i5-10200H
Ram: 16GB (8+8)
Depolama: 750GB (250+500)
Meslek
Öğrenci
İnternet sağlayıcımı son zamlardan sonra değiştirmek istiyorum. Bir akrabam Millenicom'u önerdi, ben de araştırırken Netspeed'le karşılaştım. Bu internet sağlayıcıları kullanan kişiler beni biraz aydınlatabilir mi? Millenicom'da müşteri hizmetleri sıkıntıları var diyorlar, Netspeed'e sıkıntılar vardı, düzeldi diyorlar ama hala kötü diyenler de var.

Millenicom bir yıla yakın oldu. İnternetim hiç kesilmedi veya yavaşlamadi. Bir iki konuda aradığımda hemen geri dönüş sağladılar kısaca gayet memnunum.

Eskiden müşteri hizmetlerine direkt bağlanıyordu, en son aradığımda 10 dakika beklemek sonunda kalmıştım yine de Netspeed'in müşteri hizmetlerinden ve genel olarak memnunum. Millenicom'u iptal ederken sorun çıkartan bir sağlayıcı olarak duymuştum tabii bir tecrübem yok.

İnternet sağlayıcımı son zamlardan sonra değiştirmek istiyorum. Bir akrabam Millenicom'u önerdi, ben de araştırırken Netspeed'le karşılaştım. Bu internet sağlayıcıları kullanan kişiler beni biraz aydınlatabilir mi? Millenicom'da müşteri hizmetleri sıkıntıları var diyorlar, Netspeed'e sıkıntılar vardı, düzeldi diyorlar ama hala kötü diyenler de var.

5 sene önce sorun vardı Millenicom çıkmakta zorlanılıyordu şu an bir fikrim yok. Netspeed kullanıyorum şu anda hiç kesilme yaşamadım hiç aramadım müşteri temsilcisini Netspeed'de 1 senelik toplu ödersen indirm ve taahhüt oluyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı