Zotac GTX 750 Ti vs MSI RX 460

yunus doğruu

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar PUBG için bu iki karttan hangisini tercih etmeliyim? İkisi de 2GB. İkinci el alacağım. Fiyatları 750 Ti 300 lira, RX 460 350 lira. Bir de Zotac marka hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Aynı kartın MSI markalısı arasında farkı nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 460 çok daha iyi bir kart ama 350 TL biraz şüphe uyandırdı. Gerçi bu kartla mining yapma olasılığı düşüktür. Zotac yerine MSI varken kesinlikle MSI alırım fiyat farkı çok değil ise. Zotac'ın eski kartlarına pek güvenim yok sebebini bilmiyorum. Sanırım forumda dönen olaylar yüzünden.

Hocam ikisi de vatandan alınmış. Zotac GTX 750 Tİ 3 yıllık kart, MSI RX 460 in 2 yıl daha garantisi var. PUBG'de hangisi daha iyidir acaba?

İşlemcin biraz yetersiz kalabilir PUBG için ama üzmez. En düşük ayarlarda 40-60 fpsyle oynarsın diye düşünüyorum RX 460 ile (1920x1080 çözünürlükte). Ama bol çatışmalı ortamlardan uzak kalma kaydı ile.

Kesinlikle RX 460. Hem daha güncel bir mimari hem de dediğine göre daha yeni alınmış bir kart. Ama daha 2 yıl garantisi olmasına rağmen bu fiyattan satışa koyulması beni şüphelendirmiyor değil.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı