Zotac GTX 760 Görüşleriniz?

680W PSU artar bile. Ama Zotac almanızı ve referans kart almanızı önermiyorum. ASUS veya MSI almanızı tavsiye ederim.

Sıcaklık değerleri ısınma sorunları olur mu? Şuan da kart elimde ve performansı nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Referans kart ile özel tasarımlı kart arasında fiyat farkı 90 tl. Neden böyle bir şey yaptın ki. Yani kasanın soğutması iyiyse fazla sıkıntı olmaz. Psu yeterde artar bile.

Bence iade edebiliyorsanız edin ve biraz daha bekleyip Asus 760 veya MSI 760 almanızı öneririm.

Performanslarda bir sorun olmayacağını ön görüyorum şuan kartı PC'ye takmadım. Kasanın soğutması gayet iyi. Daha alalı 2 saat olmadı. İade etme gibi bir şansım yok. Acele ettim pişman olmayacağımı tahmin ediyorum.

Hayırlı olsun. Isınma sorunu olmazsa iyi

İlginiz için teşekkür ediyorum. Tam isabet bir kart oldu benim için overclock tutkunu biri değilim. Eğer ısınma sorunları olur ise ilave olarak soğutucu alabilirim. Problem değil önemli olan FPS!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…