Zotac GTX 760 Görüşleriniz?

Daha karta kaç PCIe kablosu takılacağını bilmiyorsun. Ne yapalım senin sistemi ? Saçma sapan fikirlerle gidip almışsın ne diyelim. Allah sabır versin. O sese dayanılmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
"lipther" Burada size görüşlerinizi soruyoruz kardeşim. Senin sisteminin ne kadar önemli olduğu benim umrumda değil. Herkeste sende olan sistem olmayabilir veya bütçesi olmayabilir. Cevaplayıp geçersin. Sadece kullandığım hesabın adını biliyorsun abartmaya gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nereden nereye getirmişsin konuyu. Benim sistemim çok iyi ya da süper gibisinden bir şey demedim. Dedim ki sürekli çevremdeki insanlara sistem topluyorum ve montajını bizzat ben yapıyorum. Bu işlerden anlıyorum demeye çalıştım. Orada ana fikir buydu. Tam kavrayamamışsın.
Sen bir önceki yorumunda dedin ki sistem hakkında bilgi sahibi olmadan yorum yapma. Bende buna istinaden bir şey söyledim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı