Zotac GTX 770 Sistem

GuNNeR

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar ben dün bir masaüstü topladım. 1 aydır araştırıyorum ondan öncesinde bilgisayarlarla pek ilgilenmiyorudum. 3109 tl ye vatandan bilgisayar topladım ve özelliklerini vericem size hevesimi kaçırmıcak bir şekilde yorumlar yaparsak güzel olur. Başka her türlü eleştiriye açığım. Bilgisayarım yarın gelicek büyük ihtimal.
Kasayıda vatandan aldım kırmızı cafcaflı bir everest kasası. 80 plus 750w güç kaynaklı ama sitede bulamadım. Yorumlarınızı bekliyorum.

pc.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyrun başlayın saymaya sorun yok.

Sistem önerilerini baz al , ya da profesyonel arkadaşlar yardımcı olsun. Daha bunun kasası var , PSU u var. Onlarıda ekle.
Kasa ve psu eklenmiş hali 3019 tl zzaten.

Yapılacak her eleştiri moralini bozacaktır. Keşke daha önceden sosyalde konu açsaymışsın daha iyisi toplanırdı.
Ne kısmı kötü ve niye kötü açıklarsanız aydınlatırsınız.

Bazı bileşenlerden kısıp ekran kartını yükseltmelisin. Monitör takıntın yoksa 21 inch alabilirsin, anakartı MSI Z97 Pc Mate olarak seçebilirsin. Gerekirse ssd yi bırakıp ekran kartına yüklenmeni tavsiye ederim. GTX970 alacak kadar kıssan yeterli.

Edit: Sistemin alındığını sonradan gördüm ama ben olsam yorumumdaki gibi yapardım.

Bazı bileşenlerden kısıp ekran kartını yükseltmelisin. Monitör takıntın yoksa 21 inch alabilirsin, anakartı MSI Z97 Pc Mate olarak seçebilirsin. Gerekirse ssd yi bırakıp ekran kartına yüklenmeni tavsiye ederim. GTX970 alacak kadar kıssan yeterli.

Edit: Sistemin alındığını sonradan gördüm ama ben olsam yorumumdaki gibi yapardım.
Ekran kartının testlerine baktım oakdarda kötü değil. 770 lerin nerdeyse en performasnlısı.
Ve sistemi sadece ekran kartına değil de dengeli şekilde dağıtmayı seçtim ama sağol düşüncen için.

Ekran kartı ve kasada hata yapmışsın. Bunun dışında gayet iyi.

Kasayı Everest almamalıydın. Everest kalitesizdir. Zaten içindeki 750W PSU da ne kadar 750W tartışılır.

Ekran kartı GTX 770 iyi ve güçlüdür ama GTX 970 varken 970 alman çok iyi olurdu. Bu sayede kasayı da 500W PSU'lu daha iyi bir şey alabilirdin.

Her halükarda performanslı bir sistem. Ama şu Everest kasadan kurtulmaya bak.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı