Zotac GTX 770 vs Asus R9 280X

Pusat57'nin de dediği gibi birbirine denk kartlar ve MSİ biraz daha önde oluyor ama Asus'tan ödün vermemeli.
Madem denk kartlar senin tezinden bakarsak işin içine o zaman R9 280x GTX770'ten çok daha sağlam bir ekran kartı. 6000 mhz / 850 mhz hızlarında GTX770 ile aynı performansı veriyor.

İki firmanın GPU'larını karıştırmayın.
Biri GCN (Graphic Core Next) mimarisini kullanıyor biri CUDA - Kepler mimarisini kullanıyor.

Uzatmaya gerek yok, cogu arkadas ne secebilecegini soylemis. Benim tercihim R9 280X olurdu.

Uzaltalım bence. GTX 770'ten daha sağlam ama daha az performans veriyor öyle mi diyorsunuz? Testler belli kardeşim. GTX 770 R9 280'ni ezememiş ama geçmiş nokta. NVİDİA günceldir. AMD vasat kalıyor NVİDİA'nın yanında.

Al işte bir fan boy daha.
Ben bunu yazarken Nvidia yererek AMD'yi yücelterek yazmadım. Sen ilk önce önceki mesajımı, hangi mesaja hitaben yazdığımı öğren ondan sonra bana cevap yaz.

Doğru söylüyorlar. Amd ekran kartı sürücüleri bile, kendi sitesinden indirdiğin halde. Yok sertifika hatası. Yok bilmem ne.

@Samet Akman Sertifika hatasını, nasıl yükleyeceğini veya ne yapacağını bilmeyen kullanıcılar alıyor. Orayı burayı kurcalayıp, driverin içine ediyorsa, bu işte suçu AMD'de aramayacaksın.

Açıkçası benchmark testlerine de pek güvenemiyorum. Gözümle görmedikçe de pek inanmıyorum testlere. Ya da burada bir arkadaşın testini görmeden... Lakin R9 290X 770'den daha üstün bir kart gibi. Ancak ben alacak olsam 770 alırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çılgınlık ediyorsunuz arkadaşlar, oyun konusunda 290x gtx780'den az da olsa daha iyi kaldı ki 770 ile yarıştırıyorsunuz. Bu enteresan geldi bana. Bunca yazıyı boşuna yazdığımı fark ettim. Arkadaşım lütfen Konu başlığını düzeltir misin? 770 vs 290x yazmışsın. Verdiğin linkte 280x var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır biz 770 ile R9 280'i karşılaştırdık. Konu başlığı yanlış olmuş olabilir.
@Samet Akman Sertifika hatasını, nasıl yükleyeceğini veya ne yapacağını bilmeyen kullanıcılar alıyor. Orayı burayı kurcalayıp, driverin içine ediyorsa, bu işte suçu AMD'de aramayacaksın.
Dostum millet AMD'nin sitesinde DRİVER ile uğraşırken NVİDİA GEFORCE EXPERİNCE masasında NVİDİA kullananlar 2 tıkla olayı çözüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…