Zotac GTX 960 oyunda ısınıyor

Emirates666

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben yeni ekran kartı aldım sürücüleri falan yükledim oyuna girdim mad Max Ultra ayarlarda ekran kartı 80 derece oldu. Ayarları düşürdüm fayda etmedi ikinci el aldım ekran kartını ama YouTube'deki videoları izledim videodaki ekran kartı da 80 derece falan. Zotac GTX 960 4 GB AMP Edition kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben yeni ekran kartı aldım sürücüleri falan yükledim oyuna girdim mad Max Ultra ayarlarda ekran kartı 80 derece oldu. Ayarları düşürdüm fayda etmedi ikinci el aldım ekran kartını ama YouTube'deki videoları izledim videodaki ekran kartı da 80 derece falan. Zotac GTX 960 4 GB AMP Edition kullanıyorum.
Kendiliğinden sorunlu olabilir olmayadabilir, içindeki termal macun yenimi diye bakın fanları fulleme gibi bir seçeneğiniz varsa onlarada yönelebilirsiniz. ayrıca fanlarıda temizleyin. sonuçta 2 el

Öncelikle hayırlı olsun. GTX 960 için maksimum sıcaklık 98 derece ki 80 derece ne kadar yüksek gözükse de bence iyi bir sıcaklık. Şayet içiniz rahat etmediyse kartı söküp termal pedleri değiştirip termal macun yenileyebilirsiniz.

Termal macun sürün hocam, GPU fanlarını kontrol edin, kirliyse temizleyin.
Dikkat edin hocam bunları yaparken aksi bir halde GPU bozulabilir.

Aldığım adam sürmüş termal macunu yenilemiş zaten çok kullanmamış.
Öncelikle hayırlı olsun. GTX 960 için maksimum sıcaklık 98 derece ki 80 derece ne kadar yüksek gözükse de bence iyi bir sıcaklık. Şayet içiniz rahat etmediyse kartı söküp termal pedleri değiştirip termal macun yenileyebilirsiniz.

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı