Zotac GTX 970 sistem vs MSI GTX 970 sistem

Wimpmeat

Hectopat
Yer
Thessaloniki & Turkiye
Öncelikle aşağıda göstereceğim sistemlerin, dış görünüşlerine göre toplanmış olduğunu biliniz ve buna göre yorum yapınız. Öte yandan yeni yılda toplayacağım sistem için Kırmızı yada Sarı-Turuncu renklerinde olacak. Buna dikkat ederseniz sevinirim! Ayrıca her türlü önerinize ihtiyacım var..

Sistem-1 4352 TL(Fiyat yuvarlanmıştır, daha az tutmakta):
Sistem-2 4552 TL(Fiyat yuvarlanmıştır, daha az tutmakta):

Bilgisayar ile çok fazla ağır işlemler yapmadığım için i7 yerine i5 tercih. Yapacağım en ağır iş çift monitör kullanıp Photoshop üzerinde çalışma yapmak yada oyun oynamak olacaktır. SSD'nin boyutları küçük çünkü içerisine oyun yüklemeyi planlamıyorum, Windows ve Photoshop kurup HDD'lere oyun yüklemeyi düşünüyorum. RAM olarak 2 tane 8GB almak istememin sebebi ise ileride sistemi güncelleyecek olmam. HDD olarak 1TB alıyorum çünkü şuan elimde 1TB Harici mevcut. Bu kasayı seçme sebebim ise yukarıda belirttiğim gibi dış görünüşüne önem veriyorum. (Ayrıca tekrar belirteyim, sistem toplama konusunda bir bilgim yok. Bu yüzden buraya danışmak istedim. Açıklayıcı anlatımda bulunursanız sevinirim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
1.si Harcanan Paraya Skylake Sistem Toplanır.
2.si SSD v300 Serisinin Sorunlar Çıkarttığını Dile Getiren Arkadaşlar Var.
3.sü Zotac Marka Ekran Kartını Almanı Kesinlikle Önermiyorum.MSI,Asus vs.. Markalar Varken.
4.sü O sisteme 700 TL lık Sıvı Soğutma Gülünç Bir Durum Onu Çıkartın.

Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. Msı yada Asus alın. Bide o sisteme sıvı soğutucu çok fazla gelmiş. O fiyata skylake toplayın. Technopattın sitesindeki rehberlere bakın.

Kardeşim Ben Bir Sistem Topladım Sistemde RAM'i 16 yaptım Sen Yazdığın İçin Kasada Değişiklik Yapmadim Onuda Beğendiğin İçin Bu Sistemi Düşünebilirsin SSD koymadim Sonradan Eklersin Diye Ama Benim İçin 970 Yeter Dersen Değiştirip SSD Koyada Bilirsin Tek Eksik Olarak Bi Soğutucu Yok Oda Eklenirse Çok Güzel Olur.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2015-12-24-12-31-06.png
    Screenshot_2015-12-24-12-31-06.png
    41,6 KB · Görüntüleme: 234
  • Screenshot_2015-12-24-12-31-15.png
    Screenshot_2015-12-24-12-31-15.png
    40,7 KB · Görüntüleme: 262
Kardeşim Ben Bir Sistem Topladım Sistemde RAM'i 16 yaptım Sen Yazdığın İçin Kasada Değişiklik Yapmadim Onuda Beğendiğin İçin Bu Sistemi Düşünebilirsin SSD koymadim Sonradan Eklersin Diye Ama Benim İçin 970 Yeter Dersen Değiştirip SSD Koyada Bilirsin Tek Eksik Olarak Bi Soğutucu Yok Oda Eklenirse Çok Güzel Olur.

Senin attığım sistemi inceleyip, yorumları değerlendirdikten sonra şöyle bir toplama yaptım. Nasıl sizce?

Sistemin son hali(4250 TL)

@Wimpmeat Kardeşim Bence Hiçbir Sıkıntısı Yok Gönül Rahatlığıyla Alabilirsin.Tek Değinmek İstediğim Nokta Vatan Bilgisayar Hariç Diğer Sitelerden Parçaları Alarak Daha Ucuz Hale Getirebilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00