Wimpmeat
Hectopat
Öncelikle aşağıda göstereceğim sistemlerin, dış görünüşlerine göre toplanmış olduğunu biliniz ve buna göre yorum yapınız. Öte yandan yeni yılda toplayacağım sistem için Kırmızı yada Sarı-Turuncu renklerinde olacak. Buna dikkat ederseniz sevinirim! Ayrıca her türlü önerinize ihtiyacım var..
Sistem-1 4352 TL(Fiyat yuvarlanmıştır, daha az tutmakta):
Bilgisayar ile çok fazla ağır işlemler yapmadığım için i7 yerine i5 tercih. Yapacağım en ağır iş çift monitör kullanıp Photoshop üzerinde çalışma yapmak yada oyun oynamak olacaktır. SSD'nin boyutları küçük çünkü içerisine oyun yüklemeyi planlamıyorum, Windows ve Photoshop kurup HDD'lere oyun yüklemeyi düşünüyorum. RAM olarak 2 tane 8GB almak istememin sebebi ise ileride sistemi güncelleyecek olmam. HDD olarak 1TB alıyorum çünkü şuan elimde 1TB Harici mevcut. Bu kasayı seçme sebebim ise yukarıda belirttiğim gibi dış görünüşüne önem veriyorum. (Ayrıca tekrar belirteyim, sistem toplama konusunda bir bilgim yok. Bu yüzden buraya danışmak istedim. Açıklayıcı anlatımda bulunursanız sevinirim.)
- Anakart(385 TL): GIGABYTE Z97M-D3H
- İşlemci(670 TL): Intel Core i5 4460
- Ekran Kartı(1370 TL): Zotac GTX970 AMP! Omega Core Edition
- RAM(370 TL): Kingston 16GB (2x8GB) HyperX Beast
- SSD(182 TL): Kingston 120GB V300
- HDD(190 TL): Seagate 3.5" 1TB Barracuda
- Kasa(490 TL): THERMALTAKE CORE V31 + 80PLUS BRONZE 650W
- Sıvı Soğutma(700 TL): THERMALTAKE WATER 3.0 ULTIMATE
- Anakart(490 TL): GIGABYTE Z97X-Gaming 3
- İşlemci(670 TL): Intel Core i5 4460
- Ekran Kartı(1460 TL): MSI GTX970 GAMING 4G
- RAM(370 TL): Kingston 16GB (2x8GB) HyperX Beast
- SSD(182 TL): Kingston 120GB V300
- HDD(190 TL): Seagate 3.5" 1TB Barracuda
- Kasa(490 TL): THERMALTAKE CORE V31 + 80PLUS BRONZE 650W
- Sıvı Soğutma(700 TL): THERMALTAKE WATER 3.0 ULTIMATE
Bilgisayar ile çok fazla ağır işlemler yapmadığım için i7 yerine i5 tercih. Yapacağım en ağır iş çift monitör kullanıp Photoshop üzerinde çalışma yapmak yada oyun oynamak olacaktır. SSD'nin boyutları küçük çünkü içerisine oyun yüklemeyi planlamıyorum, Windows ve Photoshop kurup HDD'lere oyun yüklemeyi düşünüyorum. RAM olarak 2 tane 8GB almak istememin sebebi ise ileride sistemi güncelleyecek olmam. HDD olarak 1TB alıyorum çünkü şuan elimde 1TB Harici mevcut. Bu kasayı seçme sebebim ise yukarıda belirttiğim gibi dış görünüşüne önem veriyorum. (Ayrıca tekrar belirteyim, sistem toplama konusunda bir bilgim yok. Bu yüzden buraya danışmak istedim. Açıklayıcı anlatımda bulunursanız sevinirim.)
Son düzenleyen: Moderatör: