Arkadaşlar, başlıkta belirttiğim ekran kartını alacağım. 20 dakikalık FurMark testinde 80 derecede sabit kaldı. Kartın daha önce hiç termal macunu değişmemiş sizce ısı değerleri nasıl? Aldığımda Arctic MX-4 macun ile yenileyeceğim. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Arkadaşlar, başlıkta belirttiğim ekran kartını alacağım. 20 dakikalık FurMark testinde 80 derecede sabit kaldı. Kartın daha önce hiç termal macunu değişmemiş sizce sıcaklık değerleri nasıl? Aldığımda Arctic MX-4 macun ile yenileyeceğim. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Değer. 980 çok daha iyi bir kart. 1060'tan iyi, 1660/RX590 gibi bir performans veriyor çoğu oyunda. Ayrıca evet, güzelce termal macun yenilerseniz sıcaklık düşecektir. Ben de geçen sene 980 almıştım 80 derece oluyordu Furmark'ta. Termal macun yeniledim 73 dereceye düştü.
Değer. 980 çok daha iyi bir kart. 1060'tan iyi, 1660/RX590 gibi bir performans veriyor çoğu oyunda. Ayrıca evet, güzelce termal macun yenilerseniz sıcaklık düşecektir. Ben de geçen sene 980 almıştım 80 derece oluyordu Furmark'ta. Termal macun yeniledim 73 dereceye düştü.