Zotac GTX680 Amp Isınma

Reuben77

Hectopat
Katılım
1 Haziran 2013
Mesajlar
58
Öncelikle herkese merhabalar. Başlıkta belirttiğim ekran kartına sahibim. Boşta 35 derecede seyrederken tam yüke geçince derece maksimum 80 dereceyi görüyor. İşin enteresan tarafı fan ısıyı 79-80 derecede sabitliyor. Benim bildiğim 100 dereceden sonra tehlikeli ama sizinde bilgilerinizden yararlanmak isterim. Ölçümler; Evga, Speccy ve Gpu-Z ile yapılmıştır.
 
Bulunduğun ortam sıcaksa ondan kaynaklı olabilir, benim şuan kullandığım notebookta 2 tane üst üste koyduğum soğutucuyla birlikte 60dan düşmüyor :D Hatay malum çok sıcak :D
Kompresörün varsa bi ara temizlemeni tavsiye ederim toz tutmuş olabilir.
 
Termal macun benimde aklıma geldi. Ekran kartının soğutucusunu çıkardığın anda kart garanti dışı kalır. Şuan kasada 5 adet fan var. 1 tane 14cm, 3 tane 12cm, 1 tanede HDD için 20cm fan var. Kasanın hava akımı çok iyi ama dediğim gibi 80 dereceye sabitliyor ekran kartının fanları.
 
Mert olum çok mu zekisin nesin. Konu nerelere gitmiş. 80 derece normal mi diyorum adama termal macunlarını yenile, fanları manuel'e al gibi gereksiz gereksiz konuşuyorsun.
 
Mert olum çok mu zekisin nesin. Konu nerelere gitmiş. 80 derece normal mi diyorum adama termal macunlarını yenile, fanları manuel'e al gibi gereksiz gereksiz konuşuyorsun.

Ben zeki miyim bilmiyorum ama senin anlamanda sorun olduğu kesin. Ben senin sorunu, zaten bir sorun olarak gördüm. Yani en başında yardım etmeye çalıştım. Bu yüzden de çözüm önerisi sundum.

Çalıştır bakalım kafanı. Sence 80 derece normal olsaydı ben sana böyle öneriler sunacak mıydım ?

Konuşmalarına dikkat et. Çok biliyorsan kendin de yapabilirsin.
 
Asus GTX 660 Tİ TOP kullanıyorum 77 derece max sabit. 80 olsa ne zararı olacak normal bence. Bir zararını görmedim ben açıkçası.

Not: Asus sessiz felan değil kardeşim buğday öğütücüsü gibi sesi var. (yükte)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yahu sizin kartlarınız ne kadar çok ısınıyor beyler :) Ben BF3 oynuyorum internetim gitmediği zamanlar arkada 2 tane sekme açık ekran kartım maksimum 60 derece yahu. Hemde odada sıcak epey 5. kattayız ve güneş sürekli odaya giriyor :)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı