Zotac GTX680 AMP Ne Kadar Eder ?

Kemalist93

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, sistemimdeki ekran kartını yükseltmek istiyorum. Elimde Zotac GTX 680 Amp Edition kart var. Sizce bu kartın ederi ne olur ? Satın almak isteyen arkadaslar için Bilgi ; Vatan Computer Ankara/Nata vega'dan aldım. Faturası mevcut ve garanti kapsamında. Bu güne kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Toza karşı takıntılıyımdır. Ayda bir hava komprasörü ile Pc'yi genel temizlerim :) Hala Pc'de takılı aktif çalışmaktadır. Fotoğrafları yakında yüklerim :) Yanında verilen kutu içerisinden çıkan 3 Assasins Creed ( Reveleations'a Kadar) oyununu hiç yüklemedim. Hediyesi mevcuttur :D

zotac_gtx_680_amp_editon_2.jpg

zotac_gtx_680_amp_editon_7.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum karttın 2012'nin başlarında çoktığını düşünürsek 3 yıllık bi kart. Vatanda bu modelin Asus'u var 922 TL diyor. En son ne zaman güncelledikleri belli değil stokta yok çünkü. Yeni çıkan oyunlarda ultrada çok iyi bir performans vereceğini düşünmüyorum. 970'in bile 780'den çok daha iyi bir kart olduğunu düşünürsek. Ama eskinin en iyilerinden biri. Senin kafanda bir fiyat vardır illaki satan sensin. Uygun bir fiyat söylersen alablirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben biraz Fiyat araştırayım Yakında Yazarım fiyatı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı