ZOTAC GTX960 4GB alınır mı?

FurkanYasin

Kilopat
Katılım
12 Mart 2015
Mesajlar
35
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar arkadaşlar. Yarın PC toplamaya Vatan'a gideceğim. Aklımda ekran kartı olarak benim Zotac GTX960 4GB modeli var. Aklımda olmasının en önemli nedeni diğer 960'lara göre daha ucuz olması. Zotac alırsam ne gibi sorunlar olur? Ya da güzel güzel geçinir gider miyiz? Bütcem 900 TL arkadaşlar, 500w PSU'ya yetecek ekran kartı tavsiyelerine açıgım.
alıcaz bunu.png
 
Zotac alma derim.
Zotac neden alma dersin merak ediyorum?

Kardeşim ben Zotac Gtx 970 kullanıyorum ve gayette memnunum. Kartın muaddillerine oranla tek eksiği soğutması. O da aşırı boyutlarda değil. 4-5 derece. Performans olarak bir eksiğini görmedim. Ayrıca benim ki düz model senin ki Amp soğutmasına sahip. Eğer bütçen varsa diğer markalara bak ama yoksa da sırf kart sıcak çalışıyor diye kartı recmetmeye gerek yok. Ama bu bütçeye eğer nakit alışveriş yapacaksan daha iyisi alınabilir. Resimdeki gibi.

2500.png
 
Zotac duyunca niye korkuyorsunuz. Bütün ekran kartlarım Zotac'tı benim. 1 sorun bile yaşamadım. MSI için 100 TL vermek saçmalık. Zotac al kafan rahat etsin.
 
Bende Zotac GTX 970 kullanıyorum. Assasin Creed Unity oyununda bütün ayarları Ultra' ya aldım ve 77 derece oldu. Ben tavsiye ederim. Yanlız senin sistemindeki işlemci soğutucuya gerek yok. Ona vereceğin parayı anakartı yükseltmek için kullan.
 
Zotac markasının en iyi modelini seçmişsin, AMP serisi kartlar diğer firmaların standart olan kartlarından daha performanslı ve daha serin çalışmaktadır. Kısaca aldığın kart en performanslı 960'lardan .
 
Birçok kişi şuanda Zotac'ın düşmanı. Ne yapalım bir markayı önyargılayınca işte böyle oluyor. Şimdiki soğutması eski çirkin soğutması değil. Ve gayet normal çalışıyor. Servis sıkıntısıda yok.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı