Zotac GTX970 Görüntü Problemi

Daha fazla  
Zotac GTX970 ekran kartım BİOS ve aygıt yöneticisinde görünüyor ancak ekrana görüntü vermiyor. Ürün Amerikadan geldiği için servise gönderme imkanım yok. VBİOS yada daha farklı deneyebileceğim herhangi bir işlem varmı? Ne yapabilirim?

Sistemim;
  • İntel 5820k
  • Asus X99-A
  • Crucial 4gb DDR4
  • İntel 335 80gb SSD
  • Cooler Master GX750

Şuan sistemi eski bir kart ile çalıştırdım Zotac'ı ikinci kart olarak taktım
10912960_10153068194929113_370081902_n (1).jpg

Açıldı. Zaten kartı başka bir sisteme taktıgımda da çalışmıyor.
Anladım. Servise gönderemiyorsanız tanıdığınız bir bilgisayarcı yada iyi anlayan biri varsa ona götürün. Sorun büyük ihtimalle kartın VGA girişinde olmalıdır. Amerika'dan aldığınız yere sorunu belirtin. Yeni birtane vereceklerdir diye tahmin ediyorum.

Dostum yapsanda birşey değişceğini düşünmüyorum. Monitöre ve ekran kartına bağladığın VGA girişi bozuk. Bunu değiştirebilirler güvendiğin kişilere gösterebilirsin kartını.

VBiOS güncellemesi yapabilirmiyiz? Çok fazla bir bilgim yok ama, yeni bi sürüm bulamadım
Bu arada güncelleme olsa bile kartı takdığın anda ekrana görüntü gelmesi lazım diye biliyorum. Bazı kartlar hariç.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı