Zotac Gtx980 AMP! Exteme Edition Vatan bilgisayar sorunu

Makaleler
5
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bundan 10 gün önce ön sipariş vermiş olduğum Zotac Gtx980 AMP! Extreme Edition ekran kartı vatan bilgisayarda şuan gözükmüyor. Sebebi ne olabilir sizce? Diğer modeller var fakat benim sipariş verdiğim bu model yok.

Gelemeden patladı mı demek ne kadar lavabali bir laf. Ne alakası var kartı ben zaten sipariş verdim, sadece verdiğim model sitede gözükmüyor. Saçma sapan yorumlar yazmayın size birşey danışıyoruz ya adam gibi cevap verin yada saygısızlık yapmayın!

Kırdıysam özür dilerim fakat en doğru bilgiyi Vatan Bilgisayar ile iletişime geçerek alabilirsiniz.

Tercih ettiğim model olmazsa zaten diğer modellere bakarım. Fakat bana sipariş ettik dediler eğer şimdi arayıp sorduğumda bana getiremiyoruz derlerse olay çıkartırım, mahkemeye kadar taşırım bu işi. Aynı şey başıma bir kere geldi çünkü. Onlar yüzünden istediğim kartı alamamıştım, gene aynı yüzsüzlüğü bana yaparlarsa tüketici hakları mahkemesine gider bu iş.

Hocam sen ücretini ödediysen sana asla ve asla "getiremeyiz" diyemezler. Buna hakları yok. Diyelim ki aynı şey oldu, işi mahkemeye taşayacaksın. Yok öyle ön siparişe ürün getirip, ardından sattırıp, sonra "getiremiyoruz" diyerek kaldırmak.

Bende vatana sormuştum galiba sipariş alımını durdurmuşlar amp extreme modelinde o yüzden siteden kaldırmışlar. İçin rahat olsun. O kadar da yapmaz herhalde Vatan Comp Gerçi Vatan deyince ben bir dururum orası ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…