Zotac Gtx980 AMP! Exteme Edition Vatan bilgisayar sorunu

Tercih ettiğim model olmazsa zaten diğer modellere bakarım. Fakat bana sipariş ettik dediler eğer şimdi arayıp sorduğumda bana getiremiyoruz derlerse olay çıkartırım, mahkemeye kadar taşırım bu işi. Aynı şey başıma bir kere geldi çünkü. Onlar yüzünden istediğim kartı alamamıştım, gene aynı yüzsüzlüğü bana yaparlarsa tüketici hakları mahkemesine gider bu iş.

Hocam sen ücretini ödediysen sana asla ve asla "getiremeyiz" diyemezler. Buna hakları yok. Diyelim ki aynı şey oldu, işi mahkemeye taşayacaksın. Yok öyle ön siparişe ürün getirip, ardından sattırıp, sonra "getiremiyoruz" diyerek kaldırmak.

Bende vatana sormuştum galiba sipariş alımını durdurmuşlar amp extreme modelinde o yüzden siteden kaldırmışlar. İçin rahat olsun. O kadar da yapmaz herhalde Vatan Comp:) Gerçi Vatan deyince ben bir dururum orası ayrı:)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı