Sorunsuz çalışan sistemimde anakart ekran kartını görmüyor ve bu durum canımı sıkıyor. Başka bir sağlam ekran kartı takıp denedim görüntü gelmiyor ekran kartlarından hiçbir şekilde. Sorun nedir?
Ekran kartının güç kablosu takılı olmayabilir? Güç(elektrik) yetersiz olabilir? Ekran kartı tam giriyor mu kötü takmış ihtimalın olabilir? Bunlara baktıktan sonra olmazsa elektriği boşaltabilirsin boşaltıp yene dene.
Ekran kartının güç kablosu takılı olmayabilir? Güç(elektrik) yetersiz olabilir? Ekran kartı tam giriyor mu kötü takmış ihtimalın olabilir? Bunlara baktıktan sonra olmazsa elektriği boşaltabilirsin boşaltıp yene dene.
Başka bir sağlam ekran kartını görmedi tanımadı. Bios güncellemek istedim bios update dosyası Zotac'ın sitesinde dahi yok yada ben bulamıyorum. Bilmiyorum.
Hocam BIOS'ta harici GPU'yu devre dışı bırakmış olabilrsiniz. Kontrol edin. Onun için BIOS'a erişimi sordum. Tam emin değilseniz görsel gönderin bakalım.
Intel GPU görünmemesi gerek.