Zotac markası tercih edilir mi?

JOTEMM

Decapat
Katılım
27 Ağustos 2021
Mesajlar
351
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Eski ekran kartım kısa devre yaptığı için bu ekran kartını almayı düşünüyorum işlemcim R5 5600X Zotac evet duydum ama hiç ararştımamıştım sıcaklık tasarım vb. yönleriyle sizce tercih edilir mi ve tercih ettiğim 3070 Ti hakkında ne dersiniz bana bir karar vermem gerekiyor 3070 Ti fiyatları pek iyi olmasa da bilmiyorum NVIDIA kararlıyım AMD olmaz diyorum önerileriniz varsa NVIDIA tarafında alırım önerilerinizi. Bir PSU yanına da bir GPU alacağım bütçe maksimum 15 bin 750W düşünüyorum ama gene bakalım ne önerirseniz kulak asarım.
 
Benim Zotac marka 3060 12gb kartım var. Soğutması bence baya iyi, örnek olarak cyberpunkta full ayarlar + rtx açıkken (dlss de açık ama) max 75 derece oldu. Tasarımı bence sade ama benim için bir sıkıntı olmadı bu.
 
Performans kısmında bir değişim olmuyor zaten. Aynı çekirdeklerden güç alıyorlar. Sıcaklık ve tasarım değişir. Zotac da çok ısınmıyor. Tasarım size kalmış.
 
Zotac iyidir AMD istemiyorsan 3070 Ti alınır. Fakat o siteyi daha önce hiç duymadım güvenilir mi bilmiyorum.

Evet bu siteyi bende hiç duymadım ama Hepsiburada Trendyol vs birçok yerde bayileri var sıkıntı olmaz herhalde inşallah.
Edit:siteyi araştırdım ikinci el kullanımı vs sıkıntı çıkarıyormuşlar o yüzden ordan almak yerine

Yani ben eskiden sorduğumda birçok kişi 3070 Ti'a o paralar verilmez diyor. Bende haliyle arada kaldım fiyat ederi değil midir başka bir model mi tercih etmeliyim 3060 Ti gibi var mı bir diyceğiniz kazıklanmak da istemem yoksa alayım.
@Jon Sino
@

@Neko-chan

@DarkCrystalTR
@

@BlackDedz

 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı