Zotac, MSI, EVGA GTX 970 Seçimi

Hangisini almalıyım

• MSI GTX970 GAMING

Oy: 15 46,9%
  • Evga GTX970 SuperClock ACX 2.0

Oy: 13 40,6%
  • Zotac GTX970 AMP! Extreme Core Edition

Oy: 4 12,5%

• Oy verenlerin toplamı
    32
Usta evga çok kaliteli malzeme kullanır oyun performansıda iyidir. Ama zotac'ın bu modeli çok iyi bizzat denedim bence zotac modelini alsan daha kafi

Not : MSI bana göre NVIDIA cephesinde pek iyi değil AMD kartlarını daha iyi üretiyor onun için MSI tercih etme.

Bende MSI ın 970 modelini alacaktım MSI yerine ZOTAC mı almalıyım

Kusura bakmayın ama 10 mesaj atmış adamın mesajına güvenmeyin bilginiz yoksa sorun. Bu üç kart aradından msi 100me edition olanını alın çünkü kartın bir kere arka plakası var. Aynı zamanda evga kötüdür demiyorum ama msi'ın kullandığı soğutma olsun ve kullandığı bileşenlerin ömürleri uzun olsun msi tercih ederim bende 1 hafta sonra aynı kartı alacağım yorumlar araştırmalarım sonunda (!) bu kartı almaya karar verdim. Tavsiyemdir. (Burda kimsenin bilgisini sorgulayamam ama araştırmadan kulaktan dolma bilgilerle insanları yanlış yönlendirmeyin ve zotac kesinlikle önermem garanti servisi oldun bileşen kalitesi olsun ve sıcaklık konusunda berbat. Lütfen kimseye önermeyin. )

Ben Msi ve Asus arasında tercih yaptım ve Asus'da bulunan Strix teknolojisi nedeniyle %30 daha sessiz çalıştığını belirttikleri için onu aldım. Msi ve Asus arasında bunun dışında bir fark yok. Diğerlerini bilemem. Galax sürümünün de çok iyi olduğunu söylüyorlar.

Evet Asusda düşünebilirsiniz. Soğutması olsun onunda msi kadar gideri vardır ama strix modelide bir oyuncu kartı havası vermiyor be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…