Zotac, MSI, EVGA GTX 970 Seçimi

Hangisini almalıyım

• MSI GTX970 GAMING

Oy: 15 46,9%
  • Evga GTX970 SuperClock ACX 2.0

Oy: 13 40,6%
  • Zotac GTX970 AMP! Extreme Core Edition

Oy: 4 12,5%

• Oy verenlerin toplamı
    32
4K'da 980 İLE 3-5fps,980Ti ile de 5-8fps fark var.Fiyatına laf etmemek lazım bence :)
970'i de 1080P'de NVDİA damgalı olmayan oyunlarda doğruya doğru az bir farklı 3-5FPS fark da olsa 390 geçmiş.2K'da 4k'da zaten durum çok farklı.
3-5 fps 'in de değilim ama beni kendine çeken noktası R9 390'ın , GTX 970 lerde bulunan 0.5 GB yi 7/1 i hızında yavaş kullanması ve CW sorunu olmaması. Bir de uzun bir süre ekran kartı güncellemesi yapmayacağım, almışken 4-5 yıl götürmesi gerekiyor. Sanırım bu konuda da NVIDIA' nın sürüceleri daha öne çıkıyor.

Aralarından en iyi O.C potansiyeli EVGA'da. En iyi görüntü kozmetik MSİ'da. Ben olsam EVGA alır O.C köklerdim. Tabi gittiği yere kadar ve stabil şekilde.
Yabancı forum sitelerinde de EVGA öneriliyor daha çoğunlukla. Daha önce ekran kartına O.C yapmadım, yemedi diyelim :utanç:

4K çözünürlükte R9 390 veya 980 gibi kartlar akıcı şekilde yüksek ayarlarda oynamak için yeterli değil. Çok yüksek çözünürlükte oynayacak adam zaten R9 390'a veya GTX 970/980 gibilere bakmaz. Fury X ve Titan X düşünür.

Reyizin bakışları bile yeter ya. :D
Ben bütçesine orantılı kartlar hakkında konuştum.

R9 390 ile GTX 970 arasında 2-3 FPS oynuyor. Bazı oyunlar (mesela Witcher 3) GTX 970 daha iyi. 2-3 FPS için Nvidia' dan vazgeçmeyin GTX 970 alın. Asus ile MSI arasında fark yok denecek kadar az fakat MSI' ın soğutması daha iyi hangisinin tasarımını beğendiyseniz onu alın derim. Bu üç marka arasından da MSI öneririm.
Yorumun için teşekkürler, yani yalnızca 2-3 fps oynar diyorsunuz, bir de aldığımda 4-5 yıl götürmesi gerekiyor. Bu konu da ne dersin ?

3-5 fps 'in de değilim ama beni kendine çeken noktası R9 390'ın , GTX 970 lerde bulunan 0.5 GB yi 7/1 i hızında yavaş kullanması ve CW sorunu olmaması. Bir de uzun bir süre ekran kartı güncellemesi yapmayacağım, almışken 4-5 yıl götürmesi gerekiyor. Sanırım bu konuda da NVIDIA' nın sürüceleri daha öne çıkıyor.
Size kalmış.GTX970'de çok kalite bir kart.Fiyatıda çok güzel.
Uzun vadede R9 390 önde gibi.Ki zaten 3-5 FPS'de olsa gtx970'den önde.Ve GB ve Bit'İn fazlalığının faydasını zamanla görücez.Şimdi pek göremesekde.

Şunuda unutmayalım 300 serileri daha güncel kartlardır.Yazılım konusunda AMD kendini telafi edecektir.İçiniz rahat olsun

Size kalmış.GTX970'de çok kalite bir kart.Fiyatıda çok güzel.
Uzun vadede R9 390 önde gibi.Ki zaten 3-5 FPS'de olsa gtx970'den önde.Ve GB ve Bit'İn fazlalığının faydasını zamanla görücez.Şimdi pek göremesekde.

Şunuda unutmayalım 300 serileri daha güncel kartlardır.Yazılım konusunda AMD kendini telafi edecektir.İçiniz rahat olsun
Çok güzel şeyler söylüyorsun, tamam bu sefer kararımı verdim GTX 970 alayım derken şimdi tekrar ikilem de kaldım :D

AMD hala bir Nvidia etmez bence. 2-3 FPS fark oluyor evet testlere bakabilirsiniz hatta bazı oyunlarda eşit FPS veriyorlar neredeyse. Her oyunda 2-3 FPS fazla vermiyor yani. GTX 970 3-4 yıl götürecektir eğer Ultra takıntınız yok ise 5 seneye kadar götürür diye düşünüyorum. R9 390' da aynı sürede gidecektir fakat GTX 970 daha uzun ömürlü gibi geliyor Nvidia olduğu için, yazılımsal olarak daha iyi. Eğer ben sistem toplayacak olsam kesinlikle GTX 970 alırdım. R9 390 kötü demiyorum ama GTX 970 daha iyidir. Kara sizin ama ben oyumu Nvidia ve GTX 970' ten yana kullanıyorum.

AMD hala bir Nvidia etmez bence. 2-3 FPS fark oluyor evet testlere bakabilirsiniz hatta bazı oyunlarda eşit FPS veriyorlar neredeyse. Her oyunda 2-3 FPS fazla vermiyor yani. GTX 970 3-4 yıl götürecektir eğer Ultra takıntınız yok ise 5 seneye kadar götürür diye düşünüyorum. R9 390' da aynı sürede gidecektir fakat GTX 970 daha uzun ömürlü gibi geliyor Nvidia olduğu için, yazılımsal olarak daha iyi. Eğer ben sistem toplayacak olsam kesinlikle GTX 970 alırdım. R9 390 kötü demiyorum ama GTX 970 daha iyidir. Kara sizin ama ben oyumu Nvidia ve GTX 970' ten yana kullanıyorum.
Yorumun için teşekkürler, ultra takıntım yok ama nasıl yok, şu günümüz oyunlarını ultra da akıcı şekilde oynamak istiyorum, 3-4 yıl sonra ultra takıntım olmaz zaten o zamana kadar da kim bilir neler çıkıcak. Bana 3-4 yıl sıkıntısız bir şekilde tatmin edici performans versin yeter, sadece günümüz oyunlarını ultra da akıcı oynamak istiyorum.

Yorumun için teşekkürler, ultra takıntım yok ama nasıl yok, şu günümüz oyunlarını ultra da akıcı şekilde oynamak istiyorum, 3-4 yıl sonra ultra takıntım olmaz zaten o zamana kadar da kim bilir neler çıkıcak. Bana 3-4 yıl sıkıntısız bir şekilde tatmin edici performans versin yeter, sadece günümüz oyunlarını ultra da akıcı oynamak istiyorum.
1080p' de günümüz oyunlarının hepsini GTX 970 Ultra' da oynatıyor. 3 yıl civarı' da oyunları Ultra' da en azından 30 FPS ile oynatacığını düşünüyorum. :)(y)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı