Zotac, Palit ve INNO3D gibi markaların eksileri nelerdir?

luthienxdd

Femtopat
Daha fazla  
5080 almayı düşünüyorum ama stok beklemek istemiyorum.

Birkaç yerde bu markaların ekran kartlarını buldum.

Bunların premium kartlara nazaran eksileri nelerdir? Çok farkı var mı? Oyun performansı konusunda bir problem yaşar mıyım?

VRAM değerleri aynı mı? Kafamda bu sorular var cevaplarsanız çok sevinirim.

VRAM değerleri aynı mı?

Aynı hepsinde.

Unların premium kartlara nazaran eksileri nelerdir?

Tasarım ve soğutma olabilir. Ama illa kötü olacak diye bir şart yok, satış sonrası destek de olabilir sanırım.

Oyun performansı konusunda bir problem yaşar mıyım?

Çok çok yüksek ihtimal yaşamazsın. Tek olanağı kartın çok ısınıp kendini kısması. Ama o da pek muhtemel değil.

Aynı hepsinde.

Tasarım ve soğutma olabilir. Ama illa kötü olacak diye bir şart yok, satış sonrası destek de olabilir sanırım.

Çok çok yüksek ihtimal yaşamazsın. Tek olanağı kartın çok ısınıp kendini kısması. Ama o da pek muhtemel değil.
Kullanılan materyallerin kalitesi, ömrü gibi şeyler fakat ciddi farklar yok. Teknoloji şans işi, en kalitesini en pahalısını alsan dahi sorun yaşama ihtimalin var.
Satış sonrası destek kısmı var, mesela ASUS 3 yıl garanti sunar, iletişim kolay servis iyi vb vb.

Soğutma konusuna gelirsekte karttan karta, modelden modele değişiyor mesela zamanında Palit ve Sapphirenin 500 serisi kartlardaki 2 fanlı soğutma performansına ASUS ve MSI 3 fanlı modellerle anca erişmişti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı