Forenzyy
Decapat
Daha fazla
Arkadaşlar Zotac RTX 2060 6 GB ekran kartına sahibim.
İşlemcim R5 2600 ve RDR 2'de yüksek ayarlarda 60 FPS kadar alıyorum.
Ama ekran kartımın tek fanı doğru çalışmıyor, diğerine nazaran yavaş ve sesli çalışıyor.
Diğer fan ise ekran kartı oyunda 85 dereceye ulaştığında hızlanıyor ama bazen o hızı kesiyor ve oyun aniden 10 FPS oluyor.
Ve o hız hiç geri gelmiyor, derece gittikçe yükseliyor.
MSI Afterburner'dan fan hızını arttırabiliyorum, fakat fan kendini yavaşlatınca ve oyun performansı çökünce fan hızını artırsanız da fanlar hızlanmıyor.
Sorun nedir? BIOS ile alakalı olabilir mi? BIOS sürümüm 2018 USB bellek yok diye güncelleyemiyorum, bir arkadaşta bu sorunu yaşamış BIOS ile alakalı çıkmış sorun.
Şu anda boştaki hali böyle ama fan hızıyla oynayamıyorum. Oyunlarda derece 90'a çıktı bugün.
Oyuna ilk girdiğim esnada 85 derece, 65 FPS alıyordum.
5 dakika falan geçti, fanlar şu an aşırı sessiz, hava üflemiyor ama dönüyor.
Durum: 5 FPS 88 derece.
.
Yardım edin...
İşlemcim R5 2600 ve RDR 2'de yüksek ayarlarda 60 FPS kadar alıyorum.
Ama ekran kartımın tek fanı doğru çalışmıyor, diğerine nazaran yavaş ve sesli çalışıyor.
Diğer fan ise ekran kartı oyunda 85 dereceye ulaştığında hızlanıyor ama bazen o hızı kesiyor ve oyun aniden 10 FPS oluyor.
Ve o hız hiç geri gelmiyor, derece gittikçe yükseliyor.
MSI Afterburner'dan fan hızını arttırabiliyorum, fakat fan kendini yavaşlatınca ve oyun performansı çökünce fan hızını artırsanız da fanlar hızlanmıyor.
Sorun nedir? BIOS ile alakalı olabilir mi? BIOS sürümüm 2018 USB bellek yok diye güncelleyemiyorum, bir arkadaşta bu sorunu yaşamış BIOS ile alakalı çıkmış sorun.
Şu anda boştaki hali böyle ama fan hızıyla oynayamıyorum. Oyunlarda derece 90'a çıktı bugün.
Oyuna ilk girdiğim esnada 85 derece, 65 FPS alıyordum.
5 dakika falan geçti, fanlar şu an aşırı sessiz, hava üflemiyor ama dönüyor.
Durum: 5 FPS 88 derece.
.
Yardım edin...
Son düzenleyen: Moderatör: