Zotac RTX 2060 ve AMD Ryzen 5 3600 sistem

Syzer

Centipat
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben İncehesap üzerinden yeni bir sistem satın alacağım. Zotac ekran kartı ısınıyor mu, sıcaklık değeri kaç olur? Kasayı bugün satın alacağım bir aksilik olmazsa. Bilgisayarın tüm bileşenlerini yazıyorum.Değiştirmem gereken parça var mı?

PC özellikleri.
✓Zotac RTX 2060 twin fan.
✓AMD Ryzen 5 3600.
✓16 GB(8+8) 3000 MHz RAM.
✓ASUS B450M dragon anakart.
✓J. Donkey 256 GB M.2 SSD.
✓Seagate 1 TB harddisk.
✓Sharkoon TG4 RGB kasa.
✓Corsair VS650 650W +80 Plus PSU.
✓Toplam fiyat 5700 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa pek kaliteli bir ürün değil.
SSD James Donkey almayın.
Zotac ne çok kaliteli ne de kalitesiz.
Kasayı pek önemsemiyorum.O yüzden alıcam
James Donkey neden almıyım ki benim eski bilgisayarımda vardı,bir sıkıntısı yoktu.Neden olduğunu açıklar mısın?
Zotac için saol orta kart yani anladım

Kasayı pek önemsemiyorum.O yüzden alıcam
James Donkey neden almıyım ki benim eski bilgisayarımda vardı,bir sıkıntısı yoktu.Neden olduğunu açıklar mısın?
Zotac için saol orta kart yani anladım
-Kasa arkadaşımda var,benzeri bir kasa bende de var memnunuz ama 2 fan daha eklersen yaz aylarında daha iyi sirkülasyon sağlarsın.
-SSD James Donkey almamanızı öneririm işinizi riske atmayın, Samsung,WD,Toshiba bakabilirsiniz.
(Not : Adata SU seriside önermiyorum)
-
Zotac fiyatları cazip fakat bileşen tarafından kısıyorlar maalesef, sesli fan sorunları , dengesiz dönen fanlar gibi sorunlar çıkarabiliyordu GTX serisinde fakat şuan RTX serisini bilemiyorum.
-İşlemci tercihiniz iyi olmuş fakat eğer zotac almak istemezseniz işlemciyi 2600'e çekip daha iyi bir markanın ürününü alabilirsiniz (Msi,Asus,Galax)

Sıcaklık değerleri olarak bu mesaj kafanızdaki soruları cevaplayacaktır sanırım.
Çok teşekkür ederim
-Kasa arkadaşımda var,benzeri bir kasa bende de var memnunuz ama 2 fan daha eklersen yaz aylarında daha iyi sirkülasyon sağlarsın.
-SSD James Donkey almamanızı öneririm işinizi riske atmayın, Samsung,WD,Toshiba bakabilirsiniz.
(Not : Adata SU seriside önermiyorum)
-
Zotac fiyatları cazip fakat bileşen tarafından kısıyorlar maalesef, sesli fan sorunları , dengesiz dönen fanlar gibi sorunlar çıkarabiliyordu GTX serisinde fakat şuan RTX serisini bilemiyorum.
-İşlemci tercihiniz iyi olmuş fakat eğer zotac almak istemezseniz işlemciyi 2600'e çekip daha iyi bir markanın ürününü alabilirsiniz (Msi,Asus,Galax)
Sistemi satın aldım.Zotac aldım fakat yorumlarınız sayesinde biraz araştırdım ve ssd yi Corsair MP510 240 GB aldım.Umarım pişman olmam.Kasaya da fan ekliyeceğim.Rgb uygun fiyatlı çok fazla ses yapmayan 120 mm fan önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı