Hocam ailem Vatan'ı uygun görüyor, mağazası burada diye. Yoksa ben de internetten almak isterdim. Teşekkürler genede.Fazla fiyat. Bu sistemi alabilirsin, 3060'dan daha iyi onu bunu bilmem DLSS 3.0 ile net fark atiyor bayagi hem yeni nesil hem de AMD istemiyormussun sanirim.
Hero 5A-RTX4060 - Game Garaj
Hero 5A-RTX4060, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia GeForce RTX 4060 ekran kartına sahip, Hero 5A-RTX4060, AMD işlemcili hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
RX 6700 XT sistem vardi ama dun stoku bitti diye soylendi.
Hocam ailem Vatan'ı uygun görüyor, mağazası burada diye. Yoksa ben de internetten almak isterdim. Teşekkürler gene de.
Hocam anakartı gördüğün gibi değilmiş aslında, bir tek işlemci değiştirebilirim, maalesef hocam, ben de internetten almak isterdim.Daha fazla ve daha kotu parcalara para vermek isterlerse tercih edebilirler, ikna edebilecegini dusunuyorum ikna edemezsem ben hiç almazdim daha iyi.
Hocam anakartı gördüğün gibi değilmiş aslında, bir tek işlemci değiştirebilirim, maalesef hocam, ben de internetten almak isterdim.
Hocam 1000-2000 veririm en azından güvenilir diyorlar, neyse benim pek umrumda değil, sistemi toplayıp rahata ermek istiyorum hocam.Ederinden fazla fiyat odeyeceklerini ve daha kalitesiz parcalar oldugunu soyle ve attigim sitenin guvenilir oldugunu soyle, buyuk marka de, internette o siteden alinan sistemlerin videosunu goster bir sekilde inandirabilirsin zor olmamali.
Hocam 1000-2000 veririm en azından güvenilir diyorlar, neyse benim pek umurumda değil, sistemi toplayıp rahata ermek istiyorum hocam.
Mağazadan hocam, maalesef yok oturduğum yer ıssız gibi bir yer, bilindik markalar hariç mağaza yok, Kırklareli.Hiç alma daha iyi. Ederinden fazla verilmemeli. O sitenin devletin seyine kayitli ve guvenilir oldugunu soyle ismini unuttum. Magazasina gidip mi alacaksiniz yoksa vatan sitesinden mi? GameGaraj'in magazasi varsa oturdugunuz yerde bulunuyorsa oraya gidin belki vardir parcalar.
Mağazadan hocam, maalesef yok oturduğum yer ıssız gibi bir yer, bilindik markalar hariç mağaza yok, Kırklareli.
Hocam bu arada anakartı iyimiş, bazıları kötü vs. dedi de, sitesinden bakınca iyi olduğunu ben de gördüm, evet biraz işlemci düşük kalmış.
5500 3060 için düşük değil. 5600 yapmana gerek yok.