Zotac RTX 3060 12 GB sistem nasıl?

Fazla fiyat. Bu sistemi alabilirsin, 3060'dan daha iyi onu bunu bilmem DLSS 3.0 ile net fark atiyor bayagi hem yeni nesil hem de AMD istemiyormussun sanirim.

RX 6700 XT sistem vardi ama dun stoku bitti diye soylendi.
Hocam ailem Vatan'ı uygun görüyor, mağazası burada diye. Yoksa ben de internetten almak isterdim. Teşekkürler genede. :)

Hocam ailem Vatan'ı uygun görüyor, mağazası burada diye. Yoksa ben de internetten almak isterdim. Teşekkürler gene de. :)

Daha fazla ve daha kotu parcalara para vermek isterlerse tercih edebilirler, ikna edebilecegini dusunuyorum ikna edemezsem ben hiç almazdim daha iyi.

Daha fazla ve daha kotu parcalara para vermek isterlerse tercih edebilirler, ikna edebilecegini dusunuyorum ikna edemezsem ben hiç almazdim daha iyi.
Hocam anakartı gördüğün gibi değilmiş aslında, bir tek işlemci değiştirebilirim, maalesef hocam, ben de internetten almak isterdim.

Hocam anakartı gördüğün gibi değilmiş aslında, bir tek işlemci değiştirebilirim, maalesef hocam, ben de internetten almak isterdim.

Ederinden fazla fiyat odeyeceklerini ve daha kalitesiz parcalar oldugunu soyle ve attigim sitenin guvenilir oldugunu soyle, buyuk marka de, internette o siteden alinan sistemlerin videosunu goster bir sekilde inandirabilirsin zor olmamali.

Ederinden fazla fiyat odeyeceklerini ve daha kalitesiz parcalar oldugunu soyle ve attigim sitenin guvenilir oldugunu soyle, buyuk marka de, internette o siteden alinan sistemlerin videosunu goster bir sekilde inandirabilirsin zor olmamali.
Hocam 1000-2000 veririm en azından güvenilir diyorlar, neyse benim pek umrumda değil, sistemi toplayıp rahata ermek istiyorum hocam. :)

Hocam 1000-2000 veririm en azından güvenilir diyorlar, neyse benim pek umurumda değil, sistemi toplayıp rahata ermek istiyorum hocam. :)

Hiç alma daha iyi. Ederinden fazla verilmemeli. O sitenin devletin seyine kayitli ve guvenilir oldugunu soyle ismini unuttum. Magazasina gidip mi alacaksiniz yoksa vatan sitesinden mi? GameGaraj'in magazasi varsa oturdugunuz yerde bulunuyorsa oraya gidin belki vardir parcalar.

Hiç alma daha iyi. Ederinden fazla verilmemeli. O sitenin devletin seyine kayitli ve guvenilir oldugunu soyle ismini unuttum. Magazasina gidip mi alacaksiniz yoksa vatan sitesinden mi? GameGaraj'in magazasi varsa oturdugunuz yerde bulunuyorsa oraya gidin belki vardir parcalar.
Mağazadan hocam, maalesef yok oturduğum yer ıssız gibi bir yer, bilindik markalar hariç mağaza yok, Kırklareli.

Mağazadan hocam, maalesef yok oturduğum yer ıssız gibi bir yer, bilindik markalar hariç mağaza yok, Kırklareli.

İkna etmeye calistin mi hiç? Paralarinin gereksiz fazla gidecegini soyle Vatan Bilgisayar sikayetlerini okut. İnsanin ici gider, ustelik 5500 var hani 3060 da bu fiyata verilmez bu sistem. Aklima baska bir şey gelmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı