Zotac RTX 3060 FireStorm nedir?

Pembiş Gitar

Hectopat
Arkadaşlar benim kartım Zotac Gaming GeForce RTX 3060 Twin Edge 12 GB. Sanırım bu kart ledli falanmış. Ama bende hiç ışık falan yanmıyor kasayı kontrol ettiğimde kasanın ledleri var ama kartın ışığı yok. Ayrıca Zotac'ın kendi sitesinden kontrol ettim FireStorm denen bir uygulaması varmış. O tam olarak ne işe yarar. Yüklemek gerekir mi? Ben ekran kartı için hiç uygulama falan yüklemedim. Sadece NVIDIA kendi sitesinden en güncel driver sürümünü yükleyip kurdum o kadar. Bu FireStorm denen şey indirilmeli mi?

Normalde herhangi bir ayar yapmadan ekran kartındaki ışıkların yanması lazım. Program ise bu ışıkları ayarlamak için. Ancak yine de denemenizde fayda var.

Normalde herhangi bir ayar yapmadan ekran kartındaki ışıkların yanması lazım. Program ise bu ışıkları ayarlamak için. Ancak yine de denemenizde fayda var.
Yanlışlıkla bir ayara karışıp bozmam değil mi? Bayağı korkağım çünkü bu konularda.

@HestiaS Hocam indirdim de LED ayarı için bir kısım yok gibi.
1673965257592.png

Spectra kısmına girilmiyor zaten.

Son düzenleme:
Yanlışlıkla bir ayara karışıp bozmam değil mi? Bayağı korkağım çünkü bu konularda.

@HestiaS Hocam indirdim de LED ayarı için bir kısım yok gibi. Eki Görüntüle 1636073
Spectra kısmına girilmiyor zaten.
Hocam ben bu uygulamayı hiç kullanmadım pek bilmiyorum ancak sağ üstte, çarpının orada bir ayarlar simgesi var, bir de oraya baksanız?

Hocalarım bende ne sorun var bilmiyorum. Bu videodaki adam Spectra kısmından RGB ayarlarını yapabiliyor ama ben Spectra kısmına giremiyorum;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1673965830725.png

Merhaba. Ben bugün Zotac 3060 Ti aldım bende yapamadım. Bende fanlar sürekli dönüyor boşta durması gerekmiyor mu? Sizin karttamı öyle.

@datron24 Hocam öncelikle hayırlı olsun. E bilgisayar açılınca sürekli fanlar döner bilgisayar kapanana kadar. Bilgisayar isterse boşta olsun isterse yükte olsun o fanlar sürekli dönüyor. Ama Spectra kısmına hala giremiyorum neden böyle anlamadım.

@datron24 hocam öncelikle hayırlı olsun. E bilgisayar açılınca sürekli fanlar döner bilgisayar kapanana kadar. Bilgisayar isterse boşta olsun isterse yükte olsun o fanlar sürekli dönüyor. Ama spectra kısmına hala giremiyorum neden böyle anlamadım.

Evet bende spectra ya giremedim. LED aydınlatmada yok galiba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı