En ucuz AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.299,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Samsung 500 GB 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms QHD FreeSync QLED Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hocam Hydro bildiğim kadarıyla iyi bir seri idi yanlış biliyormuşum. Corsair ramlerin de bildiğim kadarıyla LPX modeli sıkıntılıydı. Bunda da olduğunu bilmiyordum.
Attığım PSU 12V kanalından 600W verebiliyor. Aşağıya bıraktığım videoda R9 3950X ve 3090 ikilisini bile besleyebiliyor. Yani yükseltme yapabilirsiniz. Eğer PSU'ya biraz daha verebilirseniz XPG Core Reactor 750W öneririm.
Hocam Hydro bildiğim kadarıyla iyi bir seri idi yanlış biliyormuşum. Corsair RAM'lerin de bildiğim kadarıyla LPX modeli sıkıntılıydı. Bunda da olduğunu bilmiyordum.
Ben sıkıntılı diye biliyorum bence riske gerek yok hangi RAM olursa olsun bu RAM'ler olunca önermiyoruz. Hydro serisi fiyatıyla iyi idi ama yüksek modellerine gerek yok. High Power almak daha mantıklı.
En ucuz AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.299,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Asus PRIME B550M-A Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms QHD FreeSync QLED Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Yaklaşık 9600TL. Canavar gibi sistem. RTX 3060 Ti stokları yenilenirse 5500 TL civarına RTX 3060 Tİ bulursunuz rahat olarak.
Tüm oyunları 2k ultra ayarlarda çok rahat oynatır.