Bunu öneririm 3070 ile kafa kafaya denilebilir:oğutma kasapasitesinin iyi durmadığını söylorlar diğer markalara göre daha fazla ısı sıcaklığı olduğu gözükür yine alınır mı?
![]()
Galax RTX 3060 TI 1-Click OC Plus 36ISM6MD4CPC 256 Bit GDDR6X 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax RTX 3060 TI 1-Click OC Plus 36ISM6MD4CPC 256 Bit GDDR6X 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax RTX 3060 TI 1-Click OC Plus 36ISM6MD4CPC 256 Bit GDDR6X 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 11.249,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2 derecelik bir fark için alınır mı?Bunu öneririm 3070 ile kafa kafaya denilebilir:
![]()
Galax RTX3060 Ti PLUS (1-Click OC) 8GB 256Bit GDDR6X RTX 3060Tİ Ekran Kartı (36ISM6MD4CPC) | Teknobiyotik
New Page 1www.teknobiyotik.com
Zotac kaliteli markalar arasında fakat tweet modelleri bariz ısınıyor fiyatı diğerlerine göre ondan ucuz arkadaş yukarıda atmış Galax serisine bakabilirsin soğutması Twin'e göre çok daha iyi beyaz modelide var Teknobiyotik'ten bir bakın beğenmezseniz PNY XLR modellerede bakabilirsiniz fiyatları aşa yukarı yakın birbirine.
Evet alınır bence Zotac soğutma konusunda güzel. Ben Ti olmayan modelini kullanıyorum ve 69-70 dereceyi geçmedi daha.
Alınır.2 derecelik bir fark için alınır mı?
2 derecelik bir fark için alınır mı?
Ben 3 sene önce 1660 Super kullandım biraz fazla ısınıyordu ama bayağı geçti şimdi daha iyi olabilir 70 derece iyi bence alınabilir.
Ben 3 sene önce 1660 Super kullandım biraz fazla ısınıyordu ama bayağı geçti şimdi daha iyi olabilir 70 derece iyi bence alınabilir.
RX 6700 XT VS RX 6750 XT gibi düşünebiliriz yer yer oyunlarda bir miktar fark var uber bir fiyat yoksa GDDR6X model tercih edilebilir uber fark varsa GDDR6 almak mantıklı ben aynı çipi kullanarak uber performans alamayacağını biliyorum piyasada hala fazladan 3060 ti çipleri vardı firmalarda bari koyalım GDDR6X satalım demişler AMD dede aynı muhabbetSadece 2 derecelik fark yok arada. Sanırım Zotac GDDR6 bellek arkadaşların attıkları GDDR6X bellekli. Yani düz GDDR6 bellekli 3060 Ti'lardan daha performanslı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.