Zotac RTX 3060 Ti Twin Edge alınır mı?

dagrabti

Centipat
Daha fazla  
Soğutma kasapasitesinin iyi durmadığını söylorlar diğer markalara göre daha fazla ısı sıcaklığı olduğu gözükür yine alınır mı?
Yakın bütcede başka 3060 Ti önerisi olan varsa atabilirsiniz.

zotac kaliteli markalar arasında fakat twit modelleri bariz ısınıyor fiyatı diğerlerine göre ondan ucuz arkadaş yukarıda atmış galax serisine bakabilirsin soğutması twine göre çok daha iyi beyaz modelide var teknobiyotikten bir bakın beğenmezseniz pny XLR modellerede bakabilirsiniz fiyatları aşa yukarı yakın birbirine .

2 derecelik bir fark için alınır mı?

Zotac kaliteli markalar arasında fakat tweet modelleri bariz ısınıyor fiyatı diğerlerine göre ondan ucuz arkadaş yukarıda atmış Galax serisine bakabilirsin soğutması Twin'e göre çok daha iyi beyaz modelide var Teknobiyotik'ten bir bakın beğenmezseniz PNY XLR modellerede bakabilirsiniz fiyatları aşa yukarı yakın birbirine.

Evet alınır bence Zotac soğutma konusunda güzel. Ben Ti olmayan modelini kullanıyorum ve 69-70 dereceyi geçmedi daha.

Ben 3 sene önce 1660 Super kullandım biraz fazla ısınıyordu ama bayağı geçti şimdi daha iyi olabilir 70 derece iyi bence alınabilir.

Ben 3 sene önce 1660 Super kullandım biraz fazla ısınıyordu ama bayağı geçti şimdi daha iyi olabilir 70 derece iyi bence alınabilir.
Alınır.

Mesele 2 derece değil yükte kaç RPM'de soğuttuğu netteki çoğu video uzay montaj videolar kapalı bir kasada soğutma performansını görmeniz gerek tabii ki de zotacada alınabilir bir arkadaşım var 2021 de 3060 Ti sistem topladı oda Zotac Twin sahibi kasada 75-79 derece arası çalışıyor siz en iyisi hangisinin tasarımı hosunuza giderse onu alın zaten oyuncu kartları ben yıllardır hep siyah bir ekran kartı kullandım GTX 980 Strix siyah GTX ROG 1050 Ti ve en son ASUS Dual RX 6700 XT kullanıyorum beyaz kartlar kasada şık duruyor ondan önerdim 😊

Sadece 2 derecelik fark yok arada. Sanırım Zotac GDDR6 bellek arkadaşların attıkları GDDR6X bellekli. Yani düz GDDR6 bellekli 3060 Ti'lardan daha performanslı.

Sadece 2 derecelik fark yok arada. Sanırım Zotac GDDR6 bellek arkadaşların attıkları GDDR6X bellekli. Yani düz GDDR6 bellekli 3060 Ti'lardan daha performanslı.
RX 6700 XT VS RX 6750 XT gibi düşünebiliriz yer yer oyunlarda bir miktar fark var uber bir fiyat yoksa GDDR6X model tercih edilebilir uber fark varsa GDDR6 almak mantıklı ben aynı çipi kullanarak uber performans alamayacağını biliyorum piyasada hala fazladan 3060 ti çipleri vardı firmalarda bari koyalım GDDR6X satalım demişler AMD dede aynı muhabbet :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı