Zotac RTX 5080 GAMING SOLID CORE OC alınır mı?

• Konuyu başlatan Mavidan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 226
Bütçe
65000

İnceleme yazdım daha 1 saat önce, nasıl kullanılacağı/UV+OC ayarı konuda var.

Hocam ayarlamadan önce normal stok halinin sıcaklıkları nasıl oyunda ve FurMark testinde?

Hocam ayarlamadan önce normal stok halinin sıcaklıkları nasıl oyunda ve FurMark testinde?

O da bu konuda var alayını yazdım çizdim test ettim. Amacım millet boş yere kazık yemesin adam gibi alsın kartını tepe tepe kullansın. Tüm derdimiz bu. Stok ayarda hem FPS düşük hem de sıcaklıklar daha yüksek.

O da bu konuda var alayını yazdım çizdim test ettim. Amacım millet boş yere kazık yemesin adam gibi alsın kartını tepe tepe kullansın. Tüm derdimiz bu. Stok ayarda hem FPS düşük hem de sıcaklıklar daha yüksek.
Sa, bende yakın tarihte zotac in rtx 5080'ni almayı planlıyorum çünkü şu an kullandığım zotacin rtx 3060'ı emektar oldu, sana bir sorum var.

Overclock harici oyun performansında bu diğer paylaşımlarında bahsettiğin ısınmalar gerçekleşiyor mu stoğun kendi ayarlarıyla? Yoksa sadece overclock yapınca mı bu kadar ısınıyor kart.

Bir de bi 2 ay boyunca bu ekran kartını 1080p de kullanacağım hem stok ayarları ile hem de senin attığın ayarlar ile max kaç dereceyi görür?

Sa, bende yakın tarihte Zotac'in RTX 5080'ni almayı planlıyorum çünkü şu an kullandığım Zotac'in RTX 3060'ı emektar oldu, sana bir sorum var.

Overclock harici oyun performansında bu diğer paylaşımlarında bahsettiğin ısınmalar gerçekleşiyor mu stokun kendi ayarlarıyla? Yoksa sadece overclock yapınca mı bu kadar ısınıyor kart.

Bir de bir 2 ay boyunca bu ekran kartını 1080p de kullanacağım hem stok ayarları ile hem de senin attığın ayarlar ile Max kaç dereceyi görür?

Oyun SS'lerine bak fikrin oluşur 3 aşağı 5 yukarı. Sen kartı al gerisini hallederiz, fan profili uv+oc vs.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı