owenjaw
Decapat
Alınmaz kesinlikle. Ne yapacaksınız 3360 sensörlü fareyi o bütçede? Her şey sensör değildir ama.Evet, SteelSeries Rival 3 kullanıyordum ve ömrü bitti. Zowie EC-2B almak istiyorum. 2. el temiz buldum fiyatı 1200 TL, pazarlıkla 1000 TL'ye indirdi satıcı. Sizce bu mouse hala alınır mı? Ağırlıklı olarak osu! Valorant gibi oyunlar oynuyorum.
@550519
Alınmaz kesinlikle. Ne yapacaksınız 3360 sensörlü fareyi o bütçede? Her şey sensör değildir ama.
Sıfır olarak HyperX PulseFire Haste var kablolu olarak. EndGame Gear X1MR önerecektik ama zam yemiş.Önerdiğin bir fare var mı dostum? 2. el veya sıfır bütçesi 1000 TL'yi geçmese yeter.
Zaten kablosuz almam, bataryası ile uğraşmak istemiyorum.Sıfır olarak HyperX PulseFire Haste var kablolu olarak. EndGame Gear X1MR önerecektik ama zam yemiş.
Kablosuz olarak önerim yoktur.
Uğraşacak bir şey yok ki hocam 2-3 günde bir şarj ediyorsun zaten. Kablosuz farkını kullanmadan anlamıyorsun emin ol. Kablo ne kadar hafif olursa olsun bir hantallık yaratıyor farede.Zaten kablosuz almam, bataryası ile uğraşmak istemiyorum.
Evet, SteelSeries Rival 3 kullanıyordum ve ömrü bitti. Zowie ec-2b almak istiyorum. 2. el temiz buldum fiyatı 1200 TL, pazarlıkla 1000 TL'ye indirdi satıcı. Sizce bu mouse hala alınır mı? Ağırlıklı olarak osu! Valorant gibi oyunlar oynuyorum.
@550519
Evet, SteelSeries Rival 3 kullanıyordum ve ömrü bitti. Zowie ec-2b almak istiyorum. 2. el temiz buldum fiyatı 1200 TL, pazarlıkla 1000 TL'ye indirdi satıcı. Sizce bu mouse hala alınır mı? Ağırlıklı olarak osu! Valorant gibi oyunlar oynuyorum.
@550519
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.