Zowie EC1-A vs Zowie EC2-A farkları nelerdir?

şişkopat

Decapat
Selam arkadaşlar zowie EC1-A satın aldım, şimdiki mouse'um logitech g402 fakat makro tuşları beni çok rahatsız ediyor. o zaman bilmeyerek satın almıştım. g402'yi yedeğe kaldırırım yada satarım, garantisi devam etmekte zaten. ec1-a veya ec2-a kullanan/bilen varsa farklarını yazabilir mi? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim :)
Selam arkadaşlar zowie EC1-A satın aldım, şimdiki mouse'um logitech g402 fakat makro tuşları beni çok rahatsız ediyor. o zaman bilmeyerek satın almıştım. g402'yi yedeğe kaldırırım yada satarım, garantisi devam etmekte zaten. ec1-a veya ec2-a kullanan/bilen varsa farklarını yazabilir mi? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim :)
.

.
kimse yok galiba :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı