GenSTAFF
Hectopat
- Makaleler
- 1
Merhaba arkadaşlar. Zowie farelerin sensörü ve dayanıklılığı çok methediliyor. Özellikle CS:GO ve benzeri FPS oyunları oynayan biri olarak, Zowie almak istiyorum. Halihazırda idarelik kullandığım Preo (kesinlikle almayın) marka oyun faresi çok sıkıntılı. Reflekslerin mühim olduğu CS:GO'da -siz düşünün ki- fare dönmüyor. Göğe ve böceklere sıkıyorum. Bu nedenle Zowie EC-B serisinden bir fare almak istiyorum. Malum 3360 sensöre sahiptir bu modeller. Fakat hangi modeli almalıyım karar veremedim.
Bilek-el bitişiğinden parmak ucuna kadar elim 19cm. Fare tutuş şeklim Palm(çok az Claw-hibrit olabilir).
EC2-B'ler orta boy eller için, EC1-B'ler ise büyük eller için olduğu belirtilmekte -ki özellikler kısmında ilkine M diğerine de L boyut belirtilmiş- birkaç inceleme videosunda EC2-B modelinin 16-20 cm ellere palm tutuş için uygun olduğu gördüm. Yine benzer bir biçimde, yabancı bir forumda (sanırım HLTV ya da Reddit hatırlamıyorum) bir kullanıcı, elinin 19-20 cm olduğunu belirtmiş ve başta EC1-B aldığını, sonradan eli rahat etmediği için EC2-B ile değiştirdiğini aktarmış.
Kullanan arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz? Sizce hangisini almalıyım?
Bilek-el bitişiğinden parmak ucuna kadar elim 19cm. Fare tutuş şeklim Palm(çok az Claw-hibrit olabilir).
EC2-B'ler orta boy eller için, EC1-B'ler ise büyük eller için olduğu belirtilmekte -ki özellikler kısmında ilkine M diğerine de L boyut belirtilmiş- birkaç inceleme videosunda EC2-B modelinin 16-20 cm ellere palm tutuş için uygun olduğu gördüm. Yine benzer bir biçimde, yabancı bir forumda (sanırım HLTV ya da Reddit hatırlamıyorum) bir kullanıcı, elinin 19-20 cm olduğunu belirtmiş ve başta EC1-B aldığını, sonradan eli rahat etmediği için EC2-B ile değiştirdiğini aktarmış.
Kullanan arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz? Sizce hangisini almalıyım?
Son düzenleyen: Moderatör: