Zowie EC1-B mi EC2-B mi?

GenSTAFF

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. Zowie farelerin sensörü ve dayanıklılığı çok methediliyor. Özellikle CS:GO ve benzeri FPS oyunları oynayan biri olarak, Zowie almak istiyorum. Halihazırda idarelik kullandığım Preo (kesinlikle almayın) marka oyun faresi çok sıkıntılı. Reflekslerin mühim olduğu CS:GO'da -siz düşünün ki- fare dönmüyor. Göğe ve böceklere sıkıyorum. Bu nedenle Zowie EC-B serisinden bir fare almak istiyorum. Malum 3360 sensöre sahiptir bu modeller. Fakat hangi modeli almalıyım karar veremedim.

Bilek-el bitişiğinden parmak ucuna kadar elim 19cm. Fare tutuş şeklim Palm(çok az Claw-hibrit olabilir).

EC2-B'ler orta boy eller için, EC1-B'ler ise büyük eller için olduğu belirtilmekte -ki özellikler kısmında ilkine M diğerine de L boyut belirtilmiş- birkaç inceleme videosunda EC2-B modelinin 16-20 cm ellere palm tutuş için uygun olduğu gördüm. Yine benzer bir biçimde, yabancı bir forumda (sanırım HLTV ya da Reddit hatırlamıyorum) bir kullanıcı, elinin 19-20 cm olduğunu belirtmiş ve başta EC1-B aldığını, sonradan eli rahat etmediği için EC2-B ile değiştirdiğini aktarmış.

Kullanan arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz? Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar şey yazmışsın el ölçülerini vermemişsin.
Ec2-b kullanıcısıyım.
hocam ben de ec2-b almayı düşüyorum ama aklıma takılan bir soru var yardımcı olur musun bu yanda ki 2 tuşa istediğim bir şey atayabilir miyim mesela f6-f7 atamak istiyorum yazılımı var mı ürünün

bende şu an arada kaldım el ölçülerim 20cm e 11cm ec1 düşünüyorum claw tutuyorum farmklı bir öneriniz varmıdır yoksa ec1 almalı mıyım aldıysanız görüşleriniz nelerdir

bende şu an arada kaldım el ölçülerim 20cm e 11cm ec1 düşünüyorum claw tutuyorum farmklı bir öneriniz varmıdır yoksa ec1 almalı mıyım aldıysanız görüşleriniz nelerdir
Selamlar,

Konu çok eski, bu yüzden hortlatmadan uyarı alabilirsin aklında bulunsun.

Fareyi uzun bir süre kullandım, gayet memnunum. İnceleme videosu çekmiştim hatta, inceleme konusu aşağıdadır, video konu içindedir:

GL&HF!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı