RRaidyn
Hectopat
Merhabalar, yeni bir mouse pad arayışına çıktım ve uzun uğraşlar, araştırmalar sonucu G-SR satın almaya karar verdim. Mouse pad ile ilgili birçok video izledim ve içime yüzde yüz sinen bir ürün oldu. Satın almak için internete baktığım zaman Türkiye'de hiçbir yerde (el altı satılanlar hariç) stokta yok ve uzun zamandır yenilenmediğini gördüm. Sanırım Türkiye'de pek aktif değiller. Yurt dışından satın almak istediğim zaman sadece kargo ücreti 22 dolar ödemek zorunda kalıyorum. Mouse pad çok hoşuma gitti ve bir türlü erişemiyorum. BenQ Türkiye bölümüne birkaç yoldan ulaşmaya çalışsam da ulaşamadım.
Ayrıca bu mouse padi zamanında kadıköy'de bir internet kafede kullanmıştım. O zamandan beri almayı düşünüyorum ama bir türlü fırsat, bütçe ayırmadım. Şimdi benim açımdan her türlü etken hazırken, satın alamamak üzüyor.
@BenQ Türkiye ekibi forumda aktif mi bilmiyorum ama rica ediyorum bana bir yol gösterin.
Güncel.
Ayrıca bu mouse padi zamanında kadıköy'de bir internet kafede kullanmıştım. O zamandan beri almayı düşünüyorum ama bir türlü fırsat, bütçe ayırmadım. Şimdi benim açımdan her türlü etken hazırken, satın alamamak üzüyor.
@BenQ Türkiye ekibi forumda aktif mi bilmiyorum ama rica ediyorum bana bir yol gösterin.
Güncel.
Son düzenleyen: Moderatör: