Zowie mouse önerisi

Heulse

Megapat
Daha fazla  
Rival 300 kullanıcısıyım. Zowie marka bir Mouse'a geçmek istiyorum. Rival 300 çok az büyük geliyor. Palm tutuş kullanıyorum. 7 cm bilek 8, 5 cm avuç ici ve uzunlukta 19 cm olan bir elim var. Ne önerirsiniz?

Rival 300 Sağ el ergonomik tasarım bir mouse, bu noktada sana Zowie'de en uygun model EC serisi.
Geriye boyut olarak EC1 mi yoksa EC2 mi seçeceksin o kalıyor.

Rival 300
Uzunluk 133mm
Genişlik 70mm
Yükseklik 45mm

EC1
Uzunluk: 128mm
Genişlik: 69mm
Yükseklik: 43mm

EC2
Uzunluk: 120mm
Genişlik: 64mm
Yükseklik:40mm

Rival 300'den daha küçük ama ona yakın bir model arıyorsan EC1, daha küçük olduğu hissedilsin istiyorsan EC2 alman daha iyi. CS:GO için genelde küçük mouse makbul. O yüzden eğer fırıncı küreği gibi elin yoksa bence EC2 işini görecektir.

Konun üzerinden bayağı vakit geçti hocam. Ben bir Rival 300 parçaladım sol tıkı falan bozuldu pert oldu yaklaşık 3 ay önce şimdi yakın bir dostumun siyah Rival 300'ünü aldım. O da ikinci el üstü soyulmuş sağ tıkı düzgün basmıyor falan. Büyük ihtimalle EC2'ye gececeğim ama şu hafif mouse muhabbetlerine bakıyorum şu sıralar. Duruma göre EC2 alacağım.

Bana bu siyah Rival 300'ünü veren arkadaşım EC2-b Divina Blue modeleini aldı yalnız. O gayet memnun çok iyi hissettiriyor bende bizzat kullandım bu arada. Ama a modeli hakkında bir fikrim yok maalesef.

Rival 300 ergonomik mouse olduğu için EC2 daha çok ön plana çıkıyor ama S2'de özel bir seri ve simetrik olduğundan kafam karıştı hocam bu arada yorumun için teşekkür ederim.

Hafif mouse, ağır mouse tamamen alışkanlık işi arkadaşlar. Keza şu an piyasada olan mouseların arasındaki gramaj farkı öyle çok etki edecek farklar değil. Hissiyat ve ergonomi ile alakalı.

Lakin hafif mouse ya da bu delikli mouseların dayanıklılık sorunu oluyor haberiniz olsun. Sonuçta kasa modifiye ediliyor. Yekpare kasalara göre dayanıklılığı baya düşüyor. Bu noktada mouse'u sert kullanıyorsanız ya da asabi biriyseniz pek tavsiye etmem :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı