Zowie mouse onerısı

yncc

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler. Zowie mouse almaya karar verdim fakat hangi modelini almalıyım? Bütçem yeterli hepsine. CS:GO oynuyorum elim orta boyutta pençe şeklinde tutuyorum RGB ve tuş macro olmasa da olur kullanmıyorum zaten. Sadece performans bir CS:GO faresi istiyorum marka Zowie.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar iyi günler. Zowie mouse almaya karar verdim fakat hangi modelini almalıyım? Bütçem yeterli hepsine. CS:GO oynuyorum elim orta boyutta pençe şeklinde tutuyorum RGB ve tuş macro olmasa da olur kullanmıyorum zaten. Sadece performans bir CS:GO faresi istiyorum marka Zowie.
Berk Rip Tepe Zowie EC2-A kullanıyor ve yanlış bilmiyorsam mouseyi pençe şeklinde tutuyor.

FK simetrik tasarıma sahip EC ise sağ ele uygun ergonomik tasarıma.Siz ergonomik mi simetrik mi istediğinize karar vermeniz lazım.

O zaman ec serisine yönelin eliniz orta boyutta ise bence EC2 serisi size daha uygun olacak EC1 EC2'den daha büyük çünkü.

ne almalıyım sizce
Claw tutuşa FK1 uygun EC2 ise daha çok palm tutuş için ama dediğim gibi FK1 simetrik EC2 ergonomik şekilli.
claw şeklinde tutuyorum zowie markasından hangi modeli tercih etmeliyim elim orta boyut veya başka bir mouse öneriniz varmı

Son düzenleme:
Deathadder V2 bakabilirsiniz sensör, kablo ve tasarım olarak zowieden daha üstün fakat zowie ergonomi olarak daha iyi ben de ikilemdeyim.Eğer Zowie alacaksanız benim fikrimce EC2 alın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı