Zowie S2 Kullanıcı İncelemesi

Her ne kadar bir Zowie fanboyu olsam da hak veriyorum. Bu piyasanın iPhone'u oldu fiyat konusunda. Ben de S serisi gibi değil fakat daha iyi fareler bekliyorum açıkçası. Yaptıkları işi çok iyi yapıyorlar ama biraz daha üretken olsalar daha iyi olacak biz kullanıcılar için Hiç Zowie Celeritas 2 düşündünüz mü?

Zowie klavyeleri pek hoşuma gitmiyor açıkçası.

Zowie farelerin kablosu konusunda ne gibi bir problem var ben tam çözemedim. Özellikle + olarak gördüğüm bir konu olduğu için merak ettim.

Örgü kablodan bahsediyorsanız, örgü kullanmamalarının nedeni örgü kablonun hafıza yapması ve pro oyuncuların çok fazla dolaştığını ve bu kabloları çok fazla sarıp çözdüğünü düşünürsen 4 5 kullanım sonrası örgü kablo zigzaglı hale geliyor ve kontrolü inanılmaz bozuyor, bungee'ye rağmen. Ev kullanıcısının estetik algısına hitap etmek adına profesyonel oyuncular için bu kadar sıkıntı yaratacak bir durumu es geçmeleri çok saçma olurdu. Kablosu da kauçuk kablolara göre hem çok sağlam hem de elastik.

Kablosuz mouse konusunu kastediyorsanız, kablosuz teknoloji halen kablolu teknoloji kadar hızlı değil. Bununla ilgili sosyal medyadan soru sormuştum, cevaben "kablosuz teknolojinin, kabloluya göre halen yeteri kadar stabil, güvenli ve hızlı olduğu konusunda tatmin olmadık. çalışmalarımız sürüyor. kablosuz teknoloji, hız ve stabilite açısından kabloya yetiştiği zaman Zowie bu konuda da aksiyona geçecektir" dediler. Zaten şu an S1mple ve 1 2 oyuncu daha sadece logitech'in kablosuzunu kullanıyor ve HLTV'de gezen dedikodulara göre sponsorlukla kullanmaya başlamış, başta mouse'tan çok etkilenmiş ama yer yer tepki süresi konusunda problem yaşıyormuş ve değiştirmeyi düşünüyormuş.

Zowie klavyeleri pek hoşuma gitmiyor açıkçası.

Katılıyorum. Celeritas tam anlamıyla sadece profesyonel oyuncular için tasarlanmış bir model bence de. Ev kullanıcı ile zerre alakası yok. Çok hızlı ve çok sağlam bir klavye, oyun oynarken gerçekten performansı inanılmaz ama sadece CS:GO oynamak için yapılmış, yazı yazmak ve günlük kullanım için çok problemli.

Benim bahsettiğim Logitech ve Corsairin kullandığı sıradan örgü kablolar değil. Paracord türevi kablolardan bahsediyorum, onlar tartışmasız bir şekilde kauçuk kablodan daha iyi, tamamen kablosuz hissiyatı sağlıyorlar. Her örgü bir değil.

CS:GO oyuncularının da modlu fare kullanmaları yasak. Yoksa hepsi EC’lerini FK’lerini paracordlatırdı.

Ayrıca wireless çoktan iyi bir hale geldi ama hem daha pahalı hem de batarya sebebiyle daha ağır olması eksileri şu anlık.

Wireless kötü demedim, kablosuz kadar iyi değil dedim "Yani standart bir kablolu kadar iyi olmuş olabilir ama yüksek performans veren pro ürünler kadar değil halen" deniyor.

Paracord kablolar bildiğim kadarı ile ağırlık açısından sıkıntı. gramlarla konuştuğumuz bir bağlamda aslında çok büyük sıkıntı gibi gözükmese de, oyuncular etkileniyor demek ki.

Kablolu kadar iyi aslında hiçbir eksi yanı kalmadı, aynı sensörler kullanılıyor. Kablodakinden fazla bir gecikmesi de yok. Geride olabileceği başka bir alan kaldı mı? Hatta Razer Viper Ultimate gecikme testlerinde bazı kablolu oyuncu farelerinden önde çıkıyor.

Paracord kabloları hiçbir açıdan sıkıntılı değil, 2 adet faremi paracordladım. Bu kauçuk kablolar ile arasında gece-gündüz gibi fark mevcut. Normal bir kabloya göre de daha hafif. Dediğim gibi oyuncuların kullanamamasının sebebi modlanmış farelere izin verilmiyor CS:GO profesyonel arenasında.

Şimdi kesin bilgi olmamakla birlikte, insanların konuştukları şöyle. Evet belli şartlar altında yapılan belli aralıklı testlerde wireless performansı kablolu mouse performansına ulaşabiliyor. Fakat bu performansı stabil olarak ve çevredeki etmenlerden bağımsız bir şekilde, istikrarlı olarak verebilmesi gerek. Zaten S1mple'ın da problemi buymuş söylenene göre. Fakat halen kullandığına göre demek ki ya çözülmüş ya da o kadar etki ettiğini düşünmüyor oyununa.

Yani riskli işler. 1 2 maçta gerçekten performansı çok yüksek olur, sonra eleme maçında bi an veri alışverişinde problem yaşanır, farklı insanlar da farklı wireless ürünler kullanıyor aynı ortamda, bunlar problem yaratabilir vs. gibi, daha aklıma gelmeyen bir çok etmen giriyor işin içine wireless söz konusu olunca. Riskli işler. Bu noktada wireless gerçekten kabloya gözle görülür bir fark koymadığı sürece bence Zowie gibi markalar wireless işine girmezler. Çünkü biliyosun birçok oyuncu kullanıyor zowie'yi ve herhangi bir problem yaşanırsa, baya olay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…